bimbelt 11.02.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Czy palnik typu Wok (z potrojna korona) spotykany w plytach gazowych jest wart uwagi? Czym rozni sie od normalnego duzego palnika w praktyce? Z tego co widze to roznica mocy jest nieznaczna, wiec pewnie jest jakas inna, mniej widoczna, wlasciwosc takiego palnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 12.02.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Czy palnik typu Wok (z potrojna korona) spotykany w plytach gazowych jest wart uwagi? Czym rozni sie od normalnego duzego palnika w praktyce? Z tego co widze to roznica mocy jest nieznaczna, wiec pewnie jest jakas inna, mniej widoczna, wlasciwosc takiego palnika. Nikt, nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.02.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja mam podwójną koronę i nie pamiętam w tej chwili jaka jest różnica mocy, ale warto było. Wprawdzie nie smażę na woku - ale sporo na patelni i zwykły duży palnik ma zbyt słabą moc, żeby usmażyć warzywka zamiast ich dusić (zwłaszcza trochę więcej warzywek ). Więc na dzień dobry je przypaliłam , bo zostawiłam na chwileczkę, jak to robiłam na normalnym palniku. Jak dla mnie różnica jest kolosalna na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danka z Poznania 12.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja też mam i najczęściej z niego korzystam , duża patelnia się pięknie mieści no i ten ; pałerek ; pod patelnią jest pomocny Do nowego domeczku tylko taka maszynka z dopalaczem ; Całe Życie Przedemną; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts