sasiad1964 11.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tak sobie wymysliłem ,że tutaj zacznę temat bo po analizie tego jak mógłbym urządzić wnetrze domu doszedłem do wniosku ,że chyba pojawił się problem. Troszkę rozwinę temat . Nie jestem jakimś dziwnym estetą , pedantem , malkontentem , etc.., wydaje się ,że jestem dość solidnie zrównoważony psychicznie . Przychodzi powoli czas na urządzanie domu , tzn tak mniej wiecej w kwietniu/maju pierwsze roboty wykończeniowe więc trzeba juz zacząć myśleć o szczegółach urządzania , zamawiać meble ,oswietlenie , dobierać kolory farb , projektować ogród itd,itp. A tu co ? Nic. Zero pomysłów , nic mi się nie podoba , wszystko jakieś takie sam nie wiem jak to nazwać . W katalogach i czasopismach sama szmira, kit i chłam. Na forum też zaglądam i też mówiąc szczerze nic nie powala na kolana.Kilka może elementów tylko ładnych znalazłem. Moja kobita mówi żebym sie nie martwił ,że na pewno jakoś ładnie urządzimy nasz dom. Ja niby wiem ,że jakoś to bedzie ale tej wiary mało we mnie. czy ktoś miał podobny kłopocik ? napiszcie prosze , poratujcie człowieka w niedoli ,pls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To chyba coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To chyba coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To chyba coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.02.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No i co by ci tu powiedzieć? Zero pomysłów , nic mi się nie podoba , wszystko jakieś takie sam nie wiem jak to nazwać Może zostaw to żonie w końcu ona sama mówi, że jakoś to będzie. W katalogach i czasopismach sama szmira, kit i chłam. To prawda, ale inspiracje stamtąd można czerpać. Nie musisz wiernie kopiować. Na forum też zaglądam i też mówiąc szczerze nic nie powala na kolana.Kilka może elementów tylko ładnych znalazłem. Każdy robi domek dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.02.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To chyba coś jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fude 11.02.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Coś jest nie tak, bo my czekamy na bloga, a ty się obijasz po forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.02.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Coś jest nie tak, bo my czekamy na bloga, a ty się obijasz po forach. To faktycznie! Coś jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.02.2008 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 To chyba coś jest nie tak Bo ja tak mam dopiero po wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Zdefiniuj sam sobie co wolisz - wnętrza rustykalne, tradycyjne, nowoczesne i minimalistyczne czy może jeszcze coś innego. Wtedy szukaj i zastanawiaj się. Hmmmm... Coś jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja niby wiem ,że jakoś to bedzie ale tej wiary mało we mnie. czy ktoś miał podobny kłopocik ? napiszcie prosze , poratujcie człowieka w niedoli ,pls. 1. Czy to aby nie przesilenie wiosenne? 2. Czy nie jesteś teraz w razie w okresie przekwitania? 3. A może twoja ulubiona drużyna krykieta przegrała mecz? 4. A może zapodział się gdzieś miś, z którym nie rozstawałeś się od żłobka? Jeśli na chociaż jedno pytanie odpowiesz: TAK, to daj se na wstrzymanie i idź na piwo. I nie zapominaj, że na trzeźwo nigdy nic nie wymyślisz. Nawet poeci tego nie potrafią, że o malarzach nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nie jestem jakimś dziwnym estetą , pedantem , malkontentem , etc.., wydaje się ,że jestem dość solidnie zrównoważony psychicznie . Przychodzi powoli czas na urządzanie domu , tzn tak mniej wiecej w kwietniu/maju pierwsze roboty wykończeniowe więc trzeba juz zacząć myśleć o szczegółach urządzania , zamawiać meble ,oswietlenie , dobierać kolory farb , projektować ogród itd,itp. A tu co ? Nic. Na forum też zaglądam i też mówiąc szczerze nic nie powala na kolana.Kilka może elementów tylko ładnych znalazłem. czy ktoś miał podobny kłopocik ? napiszcie prosze , poratujcie człowieka w niedoli ,pls. Kurde gdybym ja miał tylko taki kłopocik Może weź jakąś piękną panią od dekoracji wnętrz.Powiadam ci ....to chyba to czego szukasz.Podpowie ,rozjaśni w łepetynce,a potem nam wszystko opiszesz ze szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.02.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 nic mi się nie podoba , wszystko jakieś takie sam nie wiem jak to nazwać . W katalogach i czasopismach sama szmira, kit i chłam. Na forum też zaglądam i też mówiąc szczerze nic nie powala na kolana.Kilka może elementów tylko ładnych znalazłem. witaj w klubie... mam ten sam problem ale może za dużo wymagam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 nic mi się nie podoba , wszystko jakieś takie sam nie wiem jak to nazwać . W katalogach i czasopismach sama szmira, kit i chłam. Na forum też zaglądam i też mówiąc szczerze nic nie powala na kolana.Kilka może elementów tylko ładnych znalazłem. witaj w klubie... mam ten sam problem ale może za dużo wymagam? Tak jak on masz dom i nie wiesz jak go urządzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.02.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 nic mi się nie podoba , wszystko jakieś takie sam nie wiem jak to nazwać . W katalogach i czasopismach sama szmira, kit i chłam. Na forum też zaglądam i też mówiąc szczerze nic nie powala na kolana.Kilka może elementów tylko ładnych znalazłem. witaj w klubie... mam ten sam problem ale może za dużo wymagam? Tak jak on masz dom i nie wiesz jak go urządzić? tak w przybliżeniu to wiem, tylko takich mebli nie ma, które by mi się podobały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasiad1964 12.02.2008 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dzieki za wskazówki i podpowiedzi. Chyba trzeba się napić Tak zastanawiałem sie nad Waszymi podpowiedziami i ...... i troszkę zaczyna się rozjasniać , niewiele bardzo wprawdzie ale zawsze. Chyba wezmę azymut na proste formy aczkolwiek nie nowoczesne za bardzo ( szkło i nierdzewka odpadają - za dużo tego w biurach ,bankach itp ), ciepłe kolory ścian , prosty kominek ( zadnych sztukaterii ) i proste schody ( nie wyginane , nie rzeźbione ) . Meble , hmmm ?????/ Może drewniany taras ( tylko chyba drogi pierun jest !? ) . Ogród raczej wiejski "ćwierćdziki" niż angielski prawie sztuczny. Oj długa droga przed nami . Ale patrząc na to z innej perspektywy , chciałbym w zyciu mieć tylko takie własnie "kłopoty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dzieki za wskazówki i podpowiedzi. Chyba trzeba się napić Tak zastanawiałem sie nad Waszymi podpowiedziami i ...... i troszkę zaczyna się rozjasniać , niewiele bardzo wprawdzie ale zawsze. Chyba wezmę azymut na proste formy aczkolwiek nie nowoczesne za bardzo ( szkło i nierdzewka odpadają - za dużo tego w biurach ,bankach itp ), ciepłe kolory ścian , prosty kominek ( zadnych sztukaterii ) i proste schody ( nie wyginane , nie rzeźbione ) . Meble , hmmm ?????/ Może drewniany taras ( tylko chyba drogi pierun jest !? ) . Ogród raczej wiejski "ćwierćdziki" niż angielski prawie sztuczny. Oj długa droga przed nami . Ale patrząc na to z innej perspektywy , chciałbym w zyciu mieć tylko takie własnie "kłopoty" Spoko, nie podniecaj się. Machnij jeszcze dwa fikołki i czekaj wieczora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 sasiad1964 a od czego chcesz zacząć?Jak to ustalisz to powiedz to ludziskom.Może to pozwoli na szybszą i trafniejszą odpowiedź na zadane przez ciebie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.02.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 sasiad1964 a od czego chcesz zacząć?Jak to ustalisz to powiedz to ludziskom.Może to pozwoli na szybszą i trafniejszą odpowiedź na zadane przez ciebie pytanie. On tu nie ma nic do gadania. On musi zacząć od wódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 sasiad1964 a od czego chcesz zacząć?Jak to ustalisz to powiedz to ludziskom.Może to pozwoli na szybszą i trafniejszą odpowiedź na zadane przez ciebie pytanie. On tu nie ma nic do gadania. On musi zacząć od wódki. Zawsze to coś. Przyszły barek też musi jakoś wyglądać.Toż to przeca konik pana domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts