Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WYDATKI JAKIE PONIOSŁEM

Gość ANEMO_29

Recommended Posts

Gość ANEMO_29

wYKONANIE ŁAW FUNDAMENTOWYCH NA DOM O POW.160M2 PARTEROWY W PODDASZEM WYDAŁEM 2000

NA WYMUROWNIE FUNDAMENTÓ Z BLOCZKÓW BETONOWYCH DO TZW STANU ZERO 3000

POSTAWIENIE ŚCIAN PARTERU 5000 Z ZALANIEM STROPU

SCIANY PODDASZA 2000

OCZYWIŚCIE W CENIE WYKONANIE WSZYSTKICH MOŻLIWYCH IZOLACJI POZIOMYCH OCIEPLENIE FUNDAMENTU I IZOLACJA Z FOLII KUBEŁKOWEJ FUNDAMENTÓW

ZA WYKONANIE WIĘŹBY DACHOWEJ 300M2 ZAPŁACE 3000

ZAPOKRYCIE DACHU VIEKOWREM 300M2 ZAPŁACE 7000

ZA WYKONANIE INSTALACJI WODNEJ ZA PUNKT 80 PLN CAŁOSC 2400 PLN NA WSZYSTKO MAM UMOWY

INSPEKTOR NADZORU POWIEDZIAŁ ZE WYKONAWCY TO PROFESJONALIŚCI I TO CO ROBIA TO PIĘKNA ROBOTA

wYKONANIE ŁAW FUNDAMENTOWYCH NA DOM O POW.160M2 PARTEROWY W PODDASZEM WYDAŁEM 2000

NA WYMUROWNIE FUNDAMENTÓ Z BLOCZKÓW BETONOWYCH DO TZW STANU ZERO 3000

POSTAWIENIE ŚCIAN PARTERU 5000 Z ZALANIEM STROPU

SCIANY PODDASZA 2000

OCZYWIŚCIE W CENIE WYKONANIE WSZYSTKICH MOŻLIWYCH IZOLACJI POZIOMYCH OCIEPLENIE FUNDAMENTU I IZOLACJA Z FOLII KUBEŁKOWEJ FUNDAMENTÓW

ZA WYKONANIE WIĘŹBY DACHOWEJ 300M2 ZAPŁACE 3000

ZAPOKRYCIE DACHU VIEKOWREM 300M2 ZAPŁACE 7000

ZA WYKONANIE INSTALACJI WODNEJ ZA PUNKT 80 PLN CAŁOSC 2400 PLN NA WSZYSTKO MAM UMOWY

INSPEKTOR NADZORU POWIEDZIAŁ ZE WYKONAWCY TO PROFESJONALIŚCI I TO CO ROBIA TO PIĘKNA ROBOTA

:o Gdzie można dostać tych fachowcow?

Nawet gdyby były to tylko koszty robocizny bez materiałów to są one mocno zaniżone. Takie posty czytają ludzie którzy porzygotowują sie do budowy i zachęceni tego typu pobieżnymi i fałszywymi wyliczeniami później borykają się z potężnymi kłopotami finansowo-kredytowymi

Zalecam daleko posuniętą ostrożnoiść,

Finiszant