Bezdomna 11.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Schody drewniane, ze spocznikiem, ok.18 stopni, i m szer.. Właściwie nie wiem, ile dokładnie, bo na razie będziemy mieszkać na parterze, ale chciałabym się zorientować, ile będzie nas kosztowało wejście na górę? Ile musimy nazbierać.Proszę o wskazanie, ile za materiał (i jaki), ile za robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meranti1 03.03.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam koszt takich schodów to cena od 6000 tys w górę zależy z jakiego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 03.03.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja mam umówionych fachowców do takich schodów. W zależności od balustrad jakie sobie wymyślimy i reszty elementów dekoracyjno-ozdobnych 8-10 tysiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 za prosto wykonane schody o symetrycznych wangach, poreczy laczonej slupkami, cienkich trepach i bez elementow metalowych, z tanszych materialow to zapewne 6-8 tys. zl. za 12-14 tys. mozna juz wymagac, np. wyeliminowania tych rzeczy powyzej a limitem jest jak zwykle wyobraznia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 05.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 A jakie firmy polecacie?Ja jestem zainteresowany schodami drewnianymi "ażurowymi" zabigowymi bez żadnych bajerów i szukam kogoś kto może w tym temacie mi doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts