izat 12.02.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 To dużo zdrówka dla dzieciaczka Czy będzie się trzymać to wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 13.02.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mam taką nadzieję, że będzie ok Dzięki jeszcze raz za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 13.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Ta umywalka bedzie sie trzymac szafki za pomoca silikonu . Zazwyczaj umywalki maja z tylu otwory montazowe . Zestaw do mocowania kupisz w markecie budowlanym . Chodzi o zamocowanie umywalki do sciany , zeby nie "odjezdzala" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 13.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witam Również mam umywaleczke montowana tylko na silikonie i nic jej nie rusza silikon to mocna rzecz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 14.02.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 vadiol: moja umywalka nie miała otworów... lubosz: dzięki 3mam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts