psm 12.02.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Od wiosny startuje z remontem dachu a zaraz potem z adaptacja poddasza,dom jest stary,nie ma CO ani CWU,trzeba to jakos rozwiazac.Pomyslalem o gazie zima wspomaganym przez kominek!Moje pytania brzmia nastepujaco;-Jak przebiega caly proces zalozenia instalacji gazowej w domu-nie mam zbyt wiele miajsca wiec chce wiedziec jakie urzadzenia wchodza w skald calej instalacji i ile zajmuja-posesja tez jest malutka takze w gre bedzie wchodzil tylko zbiornik podziemny,jakie sa dodatkowe koszty?-a najbardziej potrzebuje osob ktore niedawno zakladaly instalacje gazowa w domu i moga mi krok po kroku opisac jak to wyglada po kolei i jakie sa tego koszty Dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/96063-gaz-wszystko-od-poczatku/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts