dorianna 12.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Buduję dom wg tego projektu. Ściany dwuwarstwowe YTONG 24 cm odm. 600 + wełna mineralna ROCKWOOL 16 cm. Zamiast tradycyjnych ław - płyta fundamentowa. Przeprojektowałam strop - zlikwidowałam antresolę, dobudowałam ganek, ujednoliciłam okna na elewacji frontowej i ogrodowej (lubię symetrię ), zlikwidowałam jeden komin i dwa okna połaciowe. Zamiast schodów żelbetowych zabiegowych będą drewniane dwubiegowe ze spocznikiem. Dach dwuspadowy z 5 oknami połaciowymi w jednym rzędzie, bez lukarn. Jednym słowem: MAKSYMALNIE uprościłam projekt by budowa nie nastręczała większych trudności i sprawnie przebiegała. A poza tym TO CO PROSTE JEST PIĘKNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris832 24.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 witam w kwietniu zaczynam kopac fundamenty pod dom w arnice prosze mi powiedziec na jakim etapie sa państwo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorianna 24.03.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Jestem na etapie stanu surowego zamkniętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorianna 28.03.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jakie Państwo planują ogrzewanie Arniki. Ja zbieram informacje o kominkach z płaszczem wodnym, ponieważ będę grzała energią elektryczną a na pompę ciepła na razie mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts