Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciekawy Ani i Grzegorza :-)... nasz mały biały domek....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 174
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak sobie siedzę i myślę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czekając na hydraulika....

Jeszcze nie dalej jak siedem miesięcy temu cieszyłam się że kopią nam fundamenty :-) :-) a dzisiaj zastanawiam się już nad firankami ...

Gdyby mi ktoś w ubiegłym roku powiedział że tak szybko postawimy nasz domek.... to pewnie bym nie uwierzyła- zresztą nie wierzyli w to również nasi najbliżsi :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

I dalej sobie tak myślę , ze nie dali byśmy rady pewnie gdyby nie nasza ekipa budowlana, która nam na prawdę dużo pomogła i doradziła, no i najważniejsze wykonała świetną robotę :-) jeszcze nie koniec, bo zostały wykończenia :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ale fajnie jest mieć koło siebie poczciwych fachowców :-)

No nie wiem na ile to myślenie mi wyjdzie na dobre :wink: :wink: :wink: :wink:

ale to dlatego że przeglądając dzisiaj forum, natknęłam się na większość postów dotyczących kiepskich, nieuczciwych fachowców,

Może jestem naiwna , ale ja takich nie mam ....... :D :D :D :wink: :wink: :wink:

• 1 month później...

hydraulik był, spisał się całkiem całkiem :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

położył podłogówkę , instalację wod- kan dokończył, położył instalację pod centralny odkurzacz, przygotował wszystko do montażu grzejników ( oj nie dam ja wam złodzieje paskudne pola do popisu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: przywieszę je dopiero jak się wprowadzę :x :x :x :x :x :x :x :x ), i pieca no i poszedł :-(...... ale :-) wróci po płytkach zamontować piec :-)

Jednym słowem położył wszystko co później moi szanowni panowie :lol: :lol: :lol: utopili w posadzkach :):) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a co dalej?????????????

A więc tak , teraz chwilowy przestój do końca tygodnia domek sobie dosycha :-)

- meble do kuchni zamówione :lol: :lol: :lol: :lol: uffff ciężko wybrać:-)

- sprzęt do kuchnia zakupiony:-)

- schody dokładnie wymierzone

- nowi najemcy dotychczasowego mieszkania - znalezieni :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ( oj troszkę szkoda będzie ....)

- wanna przyjechała :-) czeka na montaż:-)

płytki w 90 % wybrane

uffff powiem wam że strasznie męczące jest podejmowanie tylu decyzji na raz :) ale jakie przyjemne !!!!!!!! :-)

od poniedziałku wchodzą ekipy wykończeniowe i niech się dzieje wola nieba :-)

obecne mieszkanie opuszczamy 30 września :-) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

to tyle planów a jak będzie??????????????????? zobaczymy:-)

pozdrawiam wszystkich czytelników i obiecuję częściej zdawać relację :-) z budowy :-)