Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ciekawe komentarze :-)

Recommended Posts

Witam Rom :-) piekne słoneczko dzisiaj świeci więc pewnie moje sciany pną sę do góry :-)

a ja muszę siedzieć w pracy i dopiero pojadę późnym popołudniem :-(

Szef mojej ekipy zadał mi wczoraj pytanie o parapety, zgodnie z projektem przypadają na 98 cm, doradził nam że moznaby było obniżyć je o jakieś 10 cm. co Wy na to ???

Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Żeby w pracy siedziec na forum!!!!!1 :wink: :wink:

A jeżeli chodzi o parapety tu mogę sie wypowiedziec wieczoremjak wrócę z pracy :lol: i sprawdzę w projekcie

• Odpowiedzi 251
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Rom :-) piekne słoneczko dzisiaj świeci więc pewnie moje sciany pną sę do góry :-)

a ja muszę siedzieć w pracy i dopiero pojadę późnym popołudniem :-(

Szef mojej ekipy zadał mi wczoraj pytanie o parapety, zgodnie z projektem przypadają na 98 cm, doradził nam że moznaby było obniżyć je o jakieś 10 cm. co Wy na to ???

Super Aniu, takich niespodzianek więcej Ci życzę :lol:

A dlaczego szef mówi, żeby te parapety obniżyć... po co? :roll:

on tylko radzi , mówi że standardowo robi się na ok 80 cm , metr to wg niego trochę niewygodnie ( ja mam tylko 167 cm wzrostu :oops: ) ale decyzje zostawia nam i jestem w kropce :(

I dzięki za życzenia :-) lubię niespodzianki :-) a tu kolejna zaczyna prószyć śnieg :-(

No to nie wiem... może faktycznie obniżyć??? :roll:

A u mnie piekne słoneczko świeci :lol:

no u mnie też świeci ale co jakiś czas przeleci kilka płateczków śniegu, swoją drogą ślicznie wyglądaja w tym słońcu ;-) ale....

w tym roku już niech zima sobie odpuści :-)

rozmawiałam z majstrem i powiedział " Pani Aniu spoko murujemy 8 cm niżej a jak co to domurujemy " - no więc spoko :-) :wink:

I ja zajrzałam do dzienniczka, bo zwabiło mnie Aniu Twoje zadowolenie z ekipy budowlanej. :D Taka radość rozprzestrzenia się na całe forum :lol: wiem coś o tym, bo sama taką miałam. Nie pozostaje mi nic, jak tylko pogratulować i życzyć dalszych postępów. Będę zaglądać, bo będzie na co popatrzeć. :D

Edmar, bardzo się cieszę że moje forum żyje, na ekipę nie mogę narzekać naprawde fajne to chłopaki, a sam szef do rany przyłóż, cały czas doradza ,gdzie można a gdzie nie powinniśmy oszczędzać bo w końcu budujemy dla siebie :-)

teraz troszkr zwolniliśmy tempo no zima wróciła :evil: ale przeciaż nie chcę żeby moje chłopaki się pozaziębiali więc nie protestuję i czekam aż nadejdzie wiosna ;-)

a wszystkim zyczę tak wspaniałej ekipy ;-) ( dobra koniec chwalenia bo przechwalę 8) :D :D :D :D

.:-) Dziękuję Monia za stronkę już ją odwiedzałam;-)

W projekcie mamy ażurowe ,stopnie drewniane a poręcze metalowe. Sami się zastanawiamy czy wybrać takie czy gięte i stwierdziliśmy że poczekamy aż zaleją strop ( może już w przyszłym tygodniu :D :D :D :D :D :D :D :D HURRRRA!!!!!!!) wtedy dokładnie będzie widać jak można pokombinować. Ja się zamartwiam a może będzie tak jak z oknami - szef naszej firmy budowlanej ma już w zanadrzu okna takie jak chcieliśmy - pięciokomorowe - złoty dąb- producent szybko zrealizuje zamówienie bo w końcu- to jego kasa- taka firma budowlana to na pewno lepszy klient niż my szare myszki... więc i ceny można ponegocjować ;-)

a na razie czekam .... mury coraz wyżej , wczoraj powstał

komin :-)

W projekcie mamy ażurowe ,stopnie drewniane a poręcze metalowe. Sami się zastanawiamy czy wybrać takie czy gięte i stwierdziliśmy że poczekamy aż zaleją strop ( może już w przyszłym tygodniu :D :D :D :D :D :D :D :D HURRRRA!!!!!!!) wtedy dokładnie będzie widać jak można pokombinować. Ja się zamartwiam a może będzie tak jak z oknami - szef naszej firmy budowlanej ma już w zanadrzu okna takie jak chcieliśmy - pięciokomorowe - złoty dąb- producent szybko zrealizuje zamówienie bo w końcu- to jego kasa- taka firma budowlana to na pewno lepszy klient niż my szare myszki... więc i ceny można ponegocjować ;-)

Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia ....poproszę :lol: :lol:

Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia ....poproszę :lol: :lol:

plis plis plis :lol:

witam! czytałam Twój dziennik i napisałaś że bedziesz te rury przeciagala pod asfaltem (z wodą) ja właśnie jestem w trakcie kupna działki gdzie niestety musze sobie też wszystko przeciągnąć i jak z mapek wynika tez przez ulice ale nie mam pojecia jaki jest tego koszt jak mozesz to napisz ile cie to bedzie kosztowalo. Kurcze ale Wam wszystkim tu zazdroszcze bo jesteście juz po tej papierkowej robocie zwiazanej z pozwoleniami itp a mnie to dobiero czeka;/ pozdrawiam i zycze szybkiej wprowadzki :wink: