monia i marek 16.06.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ale Ci dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.06.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Aniu, jakie okna wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 16.06.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 wow już tyle za Wami:) fajnie macie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Aniu,czekamy na fotki okien No i ogród już możesz urządzać, bo najbardziej szkodliwe dla niego prace masz już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Co taka cisza? Aniu, wyjechałaś gdzieś, wprowadzasz się już, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 01.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 mam wielką prośbę... czy możesz również wrzucić zdjęcie wnętrza domku cały czas intryguje mnie przestrzeń nad parterem oraz salon - jak wszystko wyszło w rzeczywistości i ile jest tam miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 02.07.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 koffani, wpadłam na sekundkę żeby was poczytać, dzisiaj wstawiają mi okna więc jutro może dam radę jakieś fotki wstawić a tymczasem papa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 15.07.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Bardzo ładny domek - lubię kolumny i okna z łukami. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.07.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Aniu normalnie szok Jak Twój domek się zmienił w tym krótkim czasie Czekam niecierpliwie na dalsze postępy i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 16.07.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.07.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Aniu, domek cudowny. A ta dachówka ech... brak mi słów Kiedy zamieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 17.07.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Hmmmm mam nadzieję że uda mam się na przełomie września i października ale czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 17.07.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 aniu zdjęcia środka - czy możesz jakieś wrzucić do dziennika - plisssss Nasz projekcik leży u projektanta i jestem mega ciekawa czy to co wymyślilismy to dobre rozwiązania - Szczególnie zastanawia mnie dół - kuchnia, przejście do salonu, i prześwit nad przedsiąkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 18.07.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Moksia, wrzucę zdjęcia środeczka jak tylko będę mieć chwilkę, poza tym my nic nie zmienialiśmy w projekcie za wyjątkiem zmniejszenia tego stropu który wystaje na korytarzu , no i schody będą nie kręcone jak w projekcie gdyż fachowiec stwierdził że byłyby niewygodne , będą dwuzabiegowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 18.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 o ciekawe z tymi schodami - to chyba dobra decyja. Oglądaliśmy jeden taki domek juz prawie zrobiony i mieli schody kręcone, strasznie było niewygodnie - schodki były jakieś krótkie i można było zlecieć z nich - mówili też, że starsza osoba miała problem z wejściem na nie. Niestety w tamtym domu zabudowali prześwit i niestety nie mogliśmy go zobaczyć w realu... czekam na zdjęcia od Ciebie Aniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 18.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Aniu tak miło piszesz o fachowcach a możesz wrzuić na nich namiary na mojego prw? szukam ekipy, która mi postawi mojego Ciekawego:) a czy możesz jeszcze trochę popisać o liście płac... maruda jestem co??? ale wiesz im więcej informacji od doświadczonych i zaprawionych w bojach to może nam też tak fajnie pójdzie jak WAM... mam chociaż taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.07.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Domek pięknieje w oczach! Już okna i ocieplenie.Ale ja też pooroszę o zdjęcia wnętrza domu. Nadal szukam kogoś kto mi zrob adaptację projektu. Bardzo podoba mi się Wasza dachówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.07.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Aniu, z okazji Twojego święta wszystkiego najlepszego i radości w nowym domku http://img410.imageshack.us/img410/4234/ryczkiid0.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.07.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Aniu, wszystkiego naj, naj...... http://www.arturkrawczyk.pl/images/20080714202140_1m.jpg no i obowiązkowo coś do toastu http://img186.imageshack.us/img186/2255/drinki18cipv2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Arek 30.07.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Witamy Piękny domek:) Mamy zamiar budować domek z muratora wersję C118. Zastanawiamy się nad pewnymi modyfikacjami, mianowicie: 1. Żona chciałaby schody wewnętrzne zwykłe zabiegowe zamiast kręconych jak w projekcie ( łatwiej wnieść meble itp.) Jak u Was jest ze schodami? Czy też zmieniacie? Jeśli tak to na jakie? 2.Sprawa kotłowni. W projekcie jest piec gazowy i małe pomieszczenie kotłowni. Więc pytanie czy wejdzie tam bez kłopotu zwykły piec na węgiel czy tylko wybrane modele na pewien rodzaj opału np. groszek? Widziałem że macie już jakiś piecyk wybrany - na co on jest(miał ,węgiel) i jaki model i producent? Na forum wyczytałem że jedna osoba zrobiła sobie piwniczkę jako kotłownię- ciekawe jak wygląda ta przeróbka? I jeszcze ta dzieląca okno ścianka, którą zabudujecie płytkami - zawsze jest to pewne rozwiązanie :) Nam wydali decyzję o warunkach zabudowy - teraz tylko kupić projekt i uzyskać pozwolenie Jeśli znajdziecie chwilkę czasu prosimy o odpowiedź na e-maila: [email protected] Pozdrawiamy Agnieszka i Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts