Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ciekawe komentarze :-)

Recommended Posts

Witajcie kochani :-) niestewty ostatnio krucho u mnie z czasem więc wpadłam choć na moment w środku nocy :wink: :wink: :wink: na początek dziękuję za wzystkie miłe słówka i życzenia :-)

A teraz odpowiadam na pytania Arka :-)

o schodach juz troszkę pisałam tzn. nie zostawiamy kręconych bo moim zdaniem są niewygodne, robimy dwuzabiegowe - w przyszłym tygodniu będą wymierzane :-)

kotołownia rzeczywiście mała ale nasz piec na ekogroszek z podajnikiem się mieści więc jak sądzę na każdy inny rodzaj węgla też piec się zmieści- nasz kocioł to PER-EKO

co do ścianki dzilęcej okna to rzeczywiście budzi ona najwięcej wątpliwości ale moim zdaniem front domu nie do końca musi być symetryczny :-)

• Odpowiedzi 251
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Aniu - na jaki piekarnik i lodówkę się zdecydowaliście??

Rom sprzęt kupowaliśmy pod zabudowę kompletnie nieplanowanie, stąd też nie mieliśmy jakiś wielkich środków na to przeznaczonych stąd nasza decyzja by nie przesadzać z cenami. Piekarnik to Amica - dla mnie ważne by była emalia katalityczna, rożen obrotowy:-) oraz prowadnice teleskopowe, no i chowane pokrętła :-) ten spełnia wszystkie cechy a przy tym przystępna cena :-)

http://img217.imageshack.us/img217/5628/m29607vf2.jpg

• 2 weeks później...
Monia muszę ich przestać chwalić bo przechwalę :wink: :wink: :wink: :o :o :o a tak poważnie - po prostu mieliśmy szczęście że ktoś postawi na naszej drodze PANA JÓZEFA i że to jego firma zajmuje się wszystkim- bo bez niego to byli byśmy daleeeeeko w lesie- dobra firma z dobrymi fachowcami to najważniejsza sprawa :-) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: a przeprowadzka - hmmmm w obecnym mieszkaniu mozemy zostać do 30 września :roll: :roll: :roll: :p :p :p :p :p :p :p :p :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D