Ania_i_Grzegorz 31.07.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witajcie kochani niestewty ostatnio krucho u mnie z czasem więc wpadłam choć na moment w środku nocy na początek dziękuję za wzystkie miłe słówka i życzenia A teraz odpowiadam na pytania Arka o schodach juz troszkę pisałam tzn. nie zostawiamy kręconych bo moim zdaniem są niewygodne, robimy dwuzabiegowe - w przyszłym tygodniu będą wymierzane kotołownia rzeczywiście mała ale nasz piec na ekogroszek z podajnikiem się mieści więc jak sądzę na każdy inny rodzaj węgla też piec się zmieści- nasz kocioł to PER-EKO co do ścianki dzilęcej okna to rzeczywiście budzi ona najwięcej wątpliwości ale moim zdaniem front domu nie do końca musi być symetryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Arek 03.08.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Dziękujemy Aniu za odpowiedź Obserwujemy Wasz dziennik i z niecierpliwością czekamy na kolejne zdjęcia. Pozdrawiamy i życzymy pomyślnych prac wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.08.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam! Właśnie wraz z kolegą chcemy wybudować ten domek łącząc w bliźniaka garażami. Czy możemy poprosić o parę fotek? Jak coś oto mój e-mail [email protected] Dzięki z góry i pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik74792.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.08.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 zdjęcia są w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.08.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ale wpisów idę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.08.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu, czy to znaczy, że od października jesteście na swoim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 27.08.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Monia mam nadzieję , tzn że będziemy w swoim domu bo teraz też jesteśmy na swoim bo sami wynajmujemy mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Prace fajnie się posuwają do przodu! Jestem pod wrażeniem. Tak długo nie pisałaś, ze już się zaczełam zastanawiac co u Was. czekam na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.08.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Aniu - na jaki piekarnik i lodówkę się zdecydowaliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 29.08.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no no domek po prostu ładnieje w oczach:) ach nie mogę wyjść z podziwu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 01.09.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Aniu - na jaki piekarnik i lodówkę się zdecydowaliście?? Rom sprzęt kupowaliśmy pod zabudowę kompletnie nieplanowanie, stąd też nie mieliśmy jakiś wielkich środków na to przeznaczonych stąd nasza decyzja by nie przesadzać z cenami. Piekarnik to Amica - dla mnie ważne by była emalia katalityczna, rożen obrotowy:-) oraz prowadnice teleskopowe, no i chowane pokrętła ten spełnia wszystkie cechy a przy tym przystępna cena http://img217.imageshack.us/img217/5628/m29607vf2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 01.09.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 a chłodziarko- zamrażarka firmy Whirlpool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 01.09.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Moksia śliczne dzięki, dzisiaj wstawiają drzwi:-) zewnętrzne i ruszyła maszyna wykończeń ścian i podłóg:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.09.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, ja nie wiem co Ty dajesz tym swoim ekipom ale zasuwają, że ho ho Po prostu super, tempo niesamowite Kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 11.09.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Monia muszę ich przestać chwalić bo przechwalę a tak poważnie - po prostu mieliśmy szczęście że ktoś postawi na naszej drodze PANA JÓZEFA i że to jego firma zajmuje się wszystkim- bo bez niego to byli byśmy daleeeeeko w lesie- dobra firma z dobrymi fachowcami to najważniejsza sprawa a przeprowadzka - hmmmm w obecnym mieszkaniu mozemy zostać do 30 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.09.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Fajna chałupka jaki kolorek będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 30 września to za parę dni. Zdąrzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 11.09.2008 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 kolor będzie oliwkowy a czy zdążymy się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.09.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, tzrymam kciuki, żebyście ze wszystkim zdąrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 11.09.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, tzrymam kciuki, żebyście ze wszystkim zdąrzyli ŚLICZNE DZIĘKI LECĘ NA BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts