Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ciekawe komentarze :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 251
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Edmar my mamy watę firmy ROCKWOOL najpierw kładli 20 potem jeszcze 5 cm :-)

Dzieki! :D

Wata kupiona -Isover, 15 i 5.

Z tego co nam mówiono w róznych składach, to Rockwool i Isover, to dwie najlepsze firmy. Mam nadzieję.

Przeprowadzka tuż tuż. Ale SUPER!!! :D

Bardzo się cieszę. :D :D :D

Ja jak zwykle z wyborem zdałam się na naszego wykonawcę :-) ale nam podobnie mówiono :-)

aż się łezka w oku kręci i trudno w to uwierzyć, że u Was juz taki piękny domek stoi a tak niedawno były dopiero fundamenty. Pięknie - robi wrażenie! Gratuluję. Tylko pozazdrościć, że już macie to za sobą i do tego wszystko idzie bardzo sprawnie!

PS. tupię nóżkami o zdjęcie wnętrza i przestrzeni nad holem;)

• 3 weeks później...
Moksiu kochana, niestety pierwsza noc dopiero przede mną :-) teraz "koczujemy" u mojej mama, rzeczy spakowane czekają na wniesienie, kończą się kłaść płytki w salonie i parkiet do góry. W tym tygodniu mają montować schody- to one będą wyznacznikiem naszej wprowadzki, nie chcę po drabinie wchodzić do sypialni i potem iść do pracy , poza tym mam ciemne meble i szkoda mi ich kłaść jak się jeszcze kurzy ,

Witajcie kochani, już pokrótce opiszę co się u nas dzieje. Otóż jak pisałam wcześniej , wrzesień i październik to czas wykańczania naszego domu, jest tego tyle, że nie da się wszystkiego opisać. A jeszcze trudniej pokazać to wszystko na zdjęciach- zawsze wychodzi inaczej, a to kolory nie te, a to coś innego .

Rozdział I - ciekawy dół:-)

- Kuchnia- w kolorze cytrynki - skończona łącznie z gniazdami, lampami i wszystkimi meblami- strachu było co niemiara gdy wybraliśmy meble w kolorze - jak to nazwał pan stolarz bardzo odważnym- najpierw było hurra to coś akurat do naszej kuchni:P a potem , w trakcie jak już meble się robiły-- "kurcze a jak wyjdą nie tak??" - ale na szczęście gdy już przyjechały to wszystkie obawy zniknęły gdy oczom naszym ukazał się widok mebli takich jak chcieliśmy :-)

- Jadalnia- delikatny piasek pustyni :-) w połączeniu z kremowo-brązową podłogą dał Panu Tomkowi i jego ekipie:-) taki efekt ( zniekształcony oczywiście przez aparat :oops: :oops: :oops: :wink: :roll: :roll: )