Edmar70 15.09.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Edmar my mamy watę firmy ROCKWOOL najpierw kładli 20 potem jeszcze 5 cm Dzieki! Wata kupiona -Isover, 15 i 5. Z tego co nam mówiono w róznych składach, to Rockwool i Isover, to dwie najlepsze firmy. Mam nadzieję. Przeprowadzka tuż tuż. Ale SUPER!!! Bardzo się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 15.09.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Edmar my mamy watę firmy ROCKWOOL najpierw kładli 20 potem jeszcze 5 cm Dzieki! Wata kupiona -Isover, 15 i 5. Z tego co nam mówiono w róznych składach, to Rockwool i Isover, to dwie najlepsze firmy. Mam nadzieję. Przeprowadzka tuż tuż. Ale SUPER!!! Bardzo się cieszę. Ja jak zwykle z wyborem zdałam się na naszego wykonawcę ale nam podobnie mówiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Mi też wykonawca sugerował właśnie te dwie firmy, a przestrzegał przed tymi z marketów, bo ponoć rozłażą się w rękach i on do takich się nie dotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 15.09.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ogólnie produkty z marketów.... hmmmm często pozostawiają wiele do życzenia - nie mówię oczywiście że zawsze- ale jak dla mnie jeśli coś normalnie kosztuje 100 zł a w markecie dostanę to za 50 to już zaczynam się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 18.09.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 aż się łezka w oku kręci i trudno w to uwierzyć, że u Was juz taki piękny domek stoi a tak niedawno były dopiero fundamenty. Pięknie - robi wrażenie! Gratuluję. Tylko pozazdrościć, że już macie to za sobą i do tego wszystko idzie bardzo sprawnie! PS. tupię nóżkami o zdjęcie wnętrza i przestrzeni nad holem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.09.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ania! Ania! Zdjęcia! Zdjęcia! z wnętrz poproszę Pakujesz się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 19.09.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 cześć kochani, pakowanie owszem rozpoczęłam w piecu napaliłam a co do zdjęć jutro wczoraj skończone zostały poddasza- płyty k-g już położone i teraz tylko szpachelek, płytki i farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 I gdzie te zdjęcia bo nic nie widzę Spakowani? Już na swoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.10.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 I gdzie te zdjęcia bo nic nie widzę Spakowani? Już na swoim? Hmmm... o to samo miałam spytać. Aniu jako jedna z nielicznych forumowiczek juz mieszkasz, więc tym bardziej zaspokój nasze zainteresowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 06.10.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ania pewnie teraz ma massssę spraw na głowie to zrozumiałe, przeprowadzka to duża sprawa:) ale podziel się Aniu z nami swoją radością... czy już spędziłaś pierwszą noc w nowych kątach? co Ci się śniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 07.10.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Moksiu kochana, niestety pierwsza noc dopiero przede mną teraz "koczujemy" u mojej mama, rzeczy spakowane czekają na wniesienie, kończą się kłaść płytki w salonie i parkiet do góry. W tym tygodniu mają montować schody- to one będą wyznacznikiem naszej wprowadzki, nie chcę po drabinie wchodzić do sypialni i potem iść do pracy , poza tym mam ciemne meble i szkoda mi ich kłaść jak się jeszcze kurzy , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 07.10.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ale w sobotę to już nie popuszczę i będę na swoim:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 07.10.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a zdjęcia będą już niedługo jak ślicznie wszystko wypucuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Koniecznie, bo ja tez czekam na te fotki, codziennie zaglądam a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Dzień dobryJak wykończeniówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witajcie kochani, już pokrótce opiszę co się u nas dzieje. Otóż jak pisałam wcześniej , wrzesień i październik to czas wykańczania naszego domu, jest tego tyle, że nie da się wszystkiego opisać. A jeszcze trudniej pokazać to wszystko na zdjęciach- zawsze wychodzi inaczej, a to kolory nie te, a to coś innego . Rozdział I - ciekawy dół - Kuchnia- w kolorze cytrynki - skończona łącznie z gniazdami, lampami i wszystkimi meblami- strachu było co niemiara gdy wybraliśmy meble w kolorze - jak to nazwał pan stolarz bardzo odważnym- najpierw było hurra to coś akurat do naszej kuchni:P a potem , w trakcie jak już meble się robiły-- "kurcze a jak wyjdą nie tak??" - ale na szczęście gdy już przyjechały to wszystkie obawy zniknęły gdy oczom naszym ukazał się widok mebli takich jak chcieliśmy - Jadalnia- delikatny piasek pustyni w połączeniu z kremowo-brązową podłogą dał Panu Tomkowi i jego ekipie:-) taki efekt ( zniekształcony oczywiście przez aparat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 http://img227.imageshack.us/img227/2821/13padziernik20083tz8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 http://img227.imageshack.us/img227/2821/13padziernik20083tz8.jpg ale pięknie!!!!!!! to ja jeszcze poproszę o zdjęcie kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Romku zdjęcia kuchni wkleję jutro , dlatego że - jak to bywa kuchnia stala się sercem naszego domku już teraz i jest w niej wszystko - dzisiaj robię porządki i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Aniu - postaraj sie jeszcze zrobić zdjęcie chociaż jakieś części schodów bo jestem strasznie ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts