Rom 15.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam Rom piekne słoneczko dzisiaj świeci więc pewnie moje sciany pną sę do góry a ja muszę siedzieć w pracy i dopiero pojadę późnym popołudniem Szef mojej ekipy zadał mi wczoraj pytanie o parapety, zgodnie z projektem przypadają na 98 cm, doradził nam że moznaby było obniżyć je o jakieś 10 cm. co Wy na to ??? Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Żeby w pracy siedziec na forum!!!!!1 A jeżeli chodzi o parapety tu mogę sie wypowiedziec wieczoremjak wrócę z pracy i sprawdzę w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam Rom piekne słoneczko dzisiaj świeci więc pewnie moje sciany pną sę do góry a ja muszę siedzieć w pracy i dopiero pojadę późnym popołudniem Szef mojej ekipy zadał mi wczoraj pytanie o parapety, zgodnie z projektem przypadają na 98 cm, doradził nam że moznaby było obniżyć je o jakieś 10 cm. co Wy na to ??? Super Aniu, takich niespodzianek więcej Ci życzę A dlaczego szef mówi, żeby te parapety obniżyć... po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 15.02.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 on tylko radzi , mówi że standardowo robi się na ok 80 cm , metr to wg niego trochę niewygodnie ( ja mam tylko 167 cm wzrostu ) ale decyzje zostawia nam i jestem w kropce I dzięki za życzenia lubię niespodzianki a tu kolejna zaczyna prószyć śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 on tylko radzi , mówi że standardowo robi się na ok 80 cm , metr to wg niego trochę niewygodnie ( ja mam tylko 167 cm wzrostu ) ale decyzje zostawia nam i jestem w kropce I dzięki za życzenia lubię niespodzianki a tu kolejna zaczyna prószyć śnieg No to nie wiem... może faktycznie obniżyć??? A u mnie piekne słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 15.02.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 no u mnie też świeci ale co jakiś czas przeleci kilka płateczków śniegu, swoją drogą ślicznie wyglądaja w tym słońcu ale.... w tym roku już niech zima sobie odpuści rozmawiałam z majstrem i powiedział " Pani Aniu spoko murujemy 8 cm niżej a jak co to domurujemy " - no więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Piękną Wam majstrowie sprawili niespodziankę walentynkową Oby tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 I ja zajrzałam do dzienniczka, bo zwabiło mnie Aniu Twoje zadowolenie z ekipy budowlanej. Taka radość rozprzestrzenia się na całe forum wiem coś o tym, bo sama taką miałam. Nie pozostaje mi nic, jak tylko pogratulować i życzyć dalszych postępów. Będę zaglądać, bo będzie na co popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 20.02.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Edmar, bardzo się cieszę że moje forum żyje, na ekipę nie mogę narzekać naprawde fajne to chłopaki, a sam szef do rany przyłóż, cały czas doradza ,gdzie można a gdzie nie powinniśmy oszczędzać bo w końcu budujemy dla siebie teraz troszkr zwolniliśmy tempo no zima wróciła ale przeciaż nie chcę żeby moje chłopaki się pozaziębiali więc nie protestuję i czekam aż nadejdzie wiosna a wszystkim zyczę tak wspaniałej ekipy ( dobra koniec chwalenia bo przechwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Aniu też będę musiała przeciskać się pod asfaltem, jeszcze nie teraz, ale już niedługo. I mam prośbę do Ciebie, czy mogłabyś podać mi przybliżone koszty takiej wcinki? Sama jestem ciekawa na ile cena zwali mnie z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Aniu, jakie mają być te Twoje schody kręcone? Z betonu, czy ażurowe?Może tutaj znajdziesz coś ciekawego? http://www.bialic.pl/ Mam też namiary na pana, który robi piękne schody, wyślę Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 27.02.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 . Dziękuję Monia za stronkę już ją odwiedzałam;-) W projekcie mamy ażurowe ,stopnie drewniane a poręcze metalowe. Sami się zastanawiamy czy wybrać takie czy gięte i stwierdziliśmy że poczekamy aż zaleją strop ( może już w przyszłym tygodniu HURRRRA!!!!!!!) wtedy dokładnie będzie widać jak można pokombinować. Ja się zamartwiam a może będzie tak jak z oknami - szef naszej firmy budowlanej ma już w zanadrzu okna takie jak chcieliśmy - pięciokomorowe - złoty dąb- producent szybko zrealizuje zamówienie bo w końcu- to jego kasa- taka firma budowlana to na pewno lepszy klient niż my szare myszki... więc i ceny można ponegocjować a na razie czekam .... mury coraz wyżej , wczoraj powstał komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.02.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 . Dziękuję Monia za stronkę już ją odwiedzałam;-) W projekcie mamy ażurowe ,stopnie drewniane a poręcze metalowe. Sami się zastanawiamy czy wybrać takie czy gięte i stwierdziliśmy że poczekamy aż zaleją strop ( może już w przyszłym tygodniu HURRRRA!!!!!!!) wtedy dokładnie będzie widać jak można pokombinować. Ja się zamartwiam a może będzie tak jak z oknami - szef naszej firmy budowlanej ma już w zanadrzu okna takie jak chcieliśmy - pięciokomorowe - złoty dąb- producent szybko zrealizuje zamówienie bo w końcu- to jego kasa- taka firma budowlana to na pewno lepszy klient niż my szare myszki... więc i ceny można ponegocjować a na razie czekam .... mury coraz wyżej , wczoraj powstał komin Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia ....poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 . Dziękuję Monia za stronkę już ją odwiedzałam;-) W projekcie mamy ażurowe ,stopnie drewniane a poręcze metalowe. Sami się zastanawiamy czy wybrać takie czy gięte i stwierdziliśmy że poczekamy aż zaleją strop ( może już w przyszłym tygodniu HURRRRA!!!!!!!) wtedy dokładnie będzie widać jak można pokombinować. Ja się zamartwiam a może będzie tak jak z oknami - szef naszej firmy budowlanej ma już w zanadrzu okna takie jak chcieliśmy - pięciokomorowe - złoty dąb- producent szybko zrealizuje zamówienie bo w końcu- to jego kasa- taka firma budowlana to na pewno lepszy klient niż my szare myszki... więc i ceny można ponegocjować a na razie czekam .... mury coraz wyżej , wczoraj powstał komin Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia ....poproszę plis plis plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.02.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 No piękne te mury, widać jak przybywa domu z każdym dniem Czekamy na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 hura jest zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 02.03.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 witam! czytałam Twój dziennik i napisałaś że bedziesz te rury przeciagala pod asfaltem (z wodą) ja właśnie jestem w trakcie kupna działki gdzie niestety musze sobie też wszystko przeciągnąć i jak z mapek wynika tez przez ulice ale nie mam pojecia jaki jest tego koszt jak mozesz to napisz ile cie to bedzie kosztowalo. Kurcze ale Wam wszystkim tu zazdroszcze bo jesteście juz po tej papierkowej robocie zwiazanej z pozwoleniami itp a mnie to dobiero czeka;/ pozdrawiam i zycze szybkiej wprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.03.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 witam serdecznie gratuluję bardzo ładnego domku i ..... zazdroszczę, że już mury pną się do góry wytrwałości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 03.03.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzieekuję za miłe słówka to prawda że papierki to horror ale przecież kiedyś się one kończą co do kosztów przecisku wody i kanalizacji pod jezdnią to zależy ile to jest metrów , my za 6 m przecisku i ok 7m przeciągnięcia rury do domu płaciliśmy 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 03.03.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 dziękuje bardzo za informacje ach na samą myśl o papierkach przechodzą mnie ciarki ale jak Wy daliście rade to ja tez będe musiała dać pozdrawiam i jeszcze raz życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesglowacki 08.03.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 My też mamy zamiar zbudowac taki domek - jakie koszty szacujecie na budowe do końca, bez umeblowania? My też Ania i Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts