Ania_i_Grzegorz 21.03.2008 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 kochani moi Wam też wszystkim życzymy Zdrowych , spokojnych Swiąt Wielkanocnych http://img296.imageshack.us/img296/2404/wielkanocut1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 21.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Aniu,miło sie czyta Twój dzinnik - po prostu tryska optymizmem! Ja miałam zamiar gonić Ciebie z budową, ale najwcześniej zaczniemu w połowie kwietnia, a może i później.Mam w każdym razie pytanie, czy wyliczyłaś może ile wyniosły Cię materiały na fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 22.03.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Również życzę wszystkim wesołych świąt - chwili odpoczynku i rodzinnych nastrojów. Moksia PS. Będę wdzięczna za komentarze dotyczące cen - wyliczenia fundamentów i innych elementów mile widziane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Aniu, Wasz domek wygląda supcio A rośnie niczym grzybek po deszczu Teraz powinno być już tylko z górki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desmo 02.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Bardzo ładnie , gratulacje z mojej strony i będę śledził wasze dalsze poczynania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 04.04.2008 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ufff kochani długo mnie tu nie było ale to przez pracę niestety, żeby domek mógł się piąć do góry trzeba zarabiać pieniążki dziękuję za wszystkie miłe słówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 12.04.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Jak Wasz domek... jakies postępy? Spragnieni forowicze proszą o zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Aniu, co tam na budowie?? Czekamy na nowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 20.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Coś czuję, że budowa nabrała takiego tempa, że Ania nie ma na nic czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.05.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Anula idziecie jak burza nie mam szans żeby Was dogonić ale cieszę się, że się wszystko dobrze układa...choć Pan od dachu to mógłby sobie darować takie teksty choć właściwie to już nie raz słyszałam, że na rozmowach będzie kosztować tyle, a jak zbliż się termin wejścia do roboty to...dziwnie jakoś ceny wzrastają . Tym samym stawia się nas - inwestorów przed problemem, bo albo się zdecydujesz zapłacić tyle ile pan żada, albo szukaj sobie kogoś innego . A wiadomo, że jak ktoś inny ma wolne terminy to najczęsćiej nie jest dobrym fachowcem, bo dobrzy fachowcy mają długie terminu . No i co? Decyduj inwestorze A Wy jaką decyzję podjęliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 08.05.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Aniu, po długich debatach i rozmowie z naszym szefem budowy stwierdziliśmy ,że wszystkie materiały kupi nam właściciel tej naszej firmy budowlanej, a co do ceny za robociznę to będę się upierać i negocjować cenę moze mi się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.05.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Aniu, po długich debatach i rozmowie z naszym szefem budowy stwierdziliśmy ,że wszystkie materiały kupi nam właściciel tej naszej firmy budowlanej, a co do ceny za robociznę to będę się upierać i negocjować cenę moze mi się uda:) Musi Ci się udać i tego Ci życzę z całego serca I oczywiście trzymam kciuki i czekam na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 11.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Hej. Podczytuję Wasz dziennik od jakiegoś czasu. Jesteśmy na etapie poszukiwania projektu. Zdecydowaliśmy się budowac dom energooszczędny. Naszą uwagę zwrócił własnie "Ciekawy" - tyle że w wersji energooszczędnej.Wygląda on mniej więcej tak: http://www.lipinscy.pl/project.xmlid=85466&offset=14&backcmd=Energo ( nie umiem wstawiac zdjęc ) Mam w związku z tym pytanie: z jakimi kosztami powinnam sie liczyc jeśli chodzi o koszty stanu surowego? Jeżeli nie jest to tajemnica byłabym bardzo wdzieczna. Domek bardzo nam sie podoba. Acha i jak wyglada ta "pustka" w holu???? Pozdrawiam: Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.05.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pojawił sie zarys dachu To ja poprosze o zdjęcia na górze - jestem ciekawy ile tam jest miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 13.05.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Rom cierpliwości , jutro już bedą podmurówki więc na pewno będą lepiej widoczne pokoje wkleje zdjęcia:-) na 100%co do ilości miejsca to hmmm wydaje mi się że sypialnia jest dość spora i co najważniejsze łazienka jest dość duża :-) pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.05.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Rom cierpliwości , jutro już bedą podmurówki więc na pewno będą lepiej widoczne pokoje wkleje zdjęcia:-) na 100%co do ilości miejsca to hmmm wydaje mi się że sypialnia jest dość spora i co najważniejsze łazienka jest dość duża :-) pozdrawiam:-) no to ja tu sobie przycupne i będę sobie cierpliwie czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 13.05.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 a to żeby Ci się wygodniej "przycupywało":-)http://img442.imageshack.us/img442/9120/imagesir8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.05.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 ale wypas na dodatek na kółkach a jak juz będę przycupnięty...to jeszcze jakies pifko by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 13.05.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 wedle życzenia http://img301.imageshack.us/img301/2850/piwoea1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.05.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 mniam mniam dziękuję dobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts