Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ciekawe komentarze :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 251
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Anula idziecie jak burza :lol: :lol:

nie mam szans żeby Was dogonić :cry:

ale cieszę się, że się wszystko dobrze układa...choć Pan od dachu to mógłby sobie darować takie teksty :evil:

choć właściwie to już nie raz słyszałam, że na rozmowach będzie kosztować tyle, a jak zbliż się termin wejścia do roboty to...dziwnie jakoś ceny wzrastają :evil: . Tym samym stawia się nas - inwestorów przed problemem, bo albo się zdecydujesz zapłacić tyle ile pan żada, albo szukaj sobie kogoś innego :( . A wiadomo, że jak ktoś inny ma wolne terminy to najczęsćiej nie jest dobrym fachowcem, bo dobrzy fachowcy mają długie terminu :wink: . No i co? Decyduj inwestorze :evil:

A Wy jaką decyzję podjęliście???

Aniu, po długich debatach i rozmowie z naszym szefem budowy stwierdziliśmy ,że wszystkie materiały kupi nam właściciel tej naszej firmy budowlanej, a co do ceny za robociznę to będę się upierać i negocjować cenę :) moze mi się uda:)

Musi Ci się udać i tego Ci życzę z całego serca :lol:

I oczywiście trzymam kciuki i czekam na wiadomości :D :D :D

Hej. Podczytuję Wasz dziennik od jakiegoś czasu. Jesteśmy na etapie poszukiwania projektu. Zdecydowaliśmy się budowac dom energooszczędny. Naszą uwagę zwrócił własnie "Ciekawy" - tyle że w wersji energooszczędnej.Wygląda on mniej więcej tak:

http://www.lipinscy.pl/project.xmlid=85466&offset=14&backcmd=Energo

( nie umiem wstawiac zdjęc :( )

Mam w związku z tym pytanie: z jakimi kosztami powinnam sie liczyc jeśli chodzi o koszty stanu surowego? Jeżeli nie jest to tajemnica byłabym bardzo wdzieczna.

Domek bardzo nam sie podoba.

Acha i jak wyglada ta "pustka" w holu????

Pozdrawiam: Ania

Rom cierpliwości , jutro już bedą podmurówki więc na pewno będą lepiej widoczne pokoje wkleje zdjęcia:-) na 100%co do ilości miejsca to hmmm wydaje mi się że sypialnia jest dość spora i co najważniejsze łazienka jest dość duża :-) :-) pozdrawiam:-)

no to ja tu sobie przycupne i będę sobie cierpliwie czekał :D