Edmar70 13.05.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 CO ZA TEMPO!!!!!!!!! Ledwo dach widać, a już tynki się szykują. A kiedy elektryka i hydraulika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Bardzo szybko posuwa się Wasza budowa! Super fachowców macie.Też z niecierpliwością czekam na kolejne zzdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moksia 13.05.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 kurczę Aniu jaka obsługa na forum - jestem pod wrażeniem. A jeszcze jeszcze wieksze wow.... robię jak czytam jak wam pięknie domek rośnie. Czy możesz mi przesłać namiar na waszych fachowców? oczywiscie jeśli z całym przekonaniem możecie ich polecić. Generalnie nasz "Ciekawy" czeka na osttenie korekty projektanta, dalej myk po zgodę na budowe iiiii..... start niebawem. Ale ten czas leci:) Już się nie mogę doczekać budowy... ale na razie śledzimy sąsiadów - jacyś partacze u nich działają... i bardzo, bardzo poszukuję sprawdzonych, godnych polecenie ekip... A na marginesie - jak Wasz kosztorys? Czy trzyma się założeń? Czy możesz mi podać jakieś Wasze przybliżone juz poniesione koszty na fundamenty, ekipę no i doprowadzenie budynku do stanu surowego otwartego - oczywiśćie jeśli to nie tajemnica. Obserwator - Moksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 13.05.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 CO ZA TEMPO!!!!!!!!! Ledwo dach widać, a już tynki się szykują. A kiedy elektryka i hydraulika? Edmar, na tych zdjęciach nie widać , ale kable są już w 90% położone ( i już ktoś chciał się do nich dobrać ) jeśli chodzi o chydraulika to już zaraz jak tylko pierwsze posadzki (ślepe???- czy jakoś tak ) zastygną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 No pięknie rośnie Twój domek Tak Ci zazdroszczę Przysiadam się do Romka i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Domek śliczniusi, Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 No pięknie rośnie Twój domek Tak Ci zazdroszczę Przysiadam się do Romka i czekam na ciąg dalszy Aniu Ty nie zazdrość tylko może napisz cos w dzienniczku....bo cos ostatnio kuleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Rom cierpliwości , jutro już bedą podmurówki więc na pewno będą lepiej widoczne pokoje wkleje zdjęcia:-) na 100%co do ilości miejsca to hmmm wydaje mi się że sypialnia jest dość spora i co najważniejsze łazienka jest dość duża :-) pozdrawiam:-) A ja mam takie pytanie: o jakie podmurówki chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.05.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Rom cierpliwości , jutro już bedą podmurówki więc na pewno będą lepiej widoczne pokoje wkleje zdjęcia:-) na 100%co do ilości miejsca to hmmm wydaje mi się że sypialnia jest dość spora i co najważniejsze łazienka jest dość duża :-) pozdrawiam:-) A ja mam takie pytanie: o jakie podmurówki chodzi?? Rom, jak stawiali ścianki szczytowe to nie dociągali ich do końca http://img84.imageshack.us/img84/4121/10maj2008he3.jpg żeby cieśle nie musieli kuć jak coś przeszkadzałoby:-) a teraz jak już są położone murłaty i kozły ładnie chłopcy murarze dokańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.05.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Aaaaaaaaaaaaaaa to teraz kumam nie dojrzałem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.05.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 A ja jednak myślę, że anioły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 15.05.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 No, no, no... Dach pięknieje w oczach! Cały domek nabiera kształtu! My w przyszłym tygodniu odbieramy od geodty mapkę do celów projektowych a potem....prędziorem robic adaptację. mam nadzieję że nasz domek będzie taki sam ładny jak Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 16.05.2008 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 No, no, no... Dach pięknieje w oczach! Cały domek nabiera kształtu! My w przyszłym tygodniu odbieramy od geodty mapkę do celów projektowych a potem....prędziorem robic adaptację. mam nadzieję że nasz domek będzie taki sam ładny jak Wasz na pewno trzymam kciuki za szybkią adaptację i pozwolenie na burowę, jak przebrniecie przez papiery to nic już was nie zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.05.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu, nareszcie dotarłam do Ciebie Jak tam postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.05.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Aniu, nareszcie dotarłam do Ciebie Jak tam postępy na budowie? Dzień Dobry No właśnie - co tam Aniu na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No nareszcie się coś dzieje Coraz piekniejszy sie robi Wasz domek A jaka będzie dachówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irsu 29.05.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witajcie,milo tak popatrzec na bardzo zaawansowane prace.Zazdroszcze,my dopiero oczekujemy na pozwolenie na budowe ,jak dobrze pojdzie planujemy na lipiec wykopy. Widze ze u Was wykopy rozpoczete są w lutym,to zimowa pora,choc nie bylo mrozow, chcialam zapytac czy jesli buduje sie zimowa pora to trzeba urzywac jakis dodatkow specjalnych do zapraw czy izolacji,w tym okresie temperatura jest zbizona do 0,czy zaprawa dobrze wtedy wiaze??Sledzac dzienniki,widac ze duzo ludzi zaczyna budowac i kontynuuje budowe takze zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 29.05.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witajcie,milo tak popatrzec na bardzo zaawansowane prace.Zazdroszcze,my dopiero oczekujemy na pozwolenie na budowe ,jak dobrze pojdzie planujemy na lipiec wykopy. Widze ze u Was wykopy rozpoczete są w lutym,to zimowa pora,choc nie bylo mrozow, chcialam zapytac czy jesli buduje sie zimowa pora to trzeba urzywac jakis dodatkow specjalnych do zapraw czy izolacji,w tym okresie temperatura jest zbizona do 0,czy zaprawa dobrze wtedy wiaze??Sledzac dzienniki,widac ze duzo ludzi zaczyna budowac i kontynuuje budowe takze zima. Irsu, taka zima to nie zima ale niestety może przymrozić więc do zaprawi trzeb niestety dodawać dodatki , by stała się wytrzymała na mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 29.05.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No nareszcie się coś dzieje Coraz piekniejszy sie robi Wasz domek A jaka będzie dachówka??? Dachówka będzie tradycyjna - karpiówka z Koramica, - miedziana angoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.05.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No nareszcie się coś dzieje Coraz piekniejszy sie robi Wasz domek A jaka będzie dachówka??? Dachówka będzie tradycyjna - karpiówka z Koramica, - miedziana angoba Sliczne są karpiowe dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts