radzikkm 12.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Pomimo tego, iż jestem już na forum od dłuższego czasu postanowiłem dopełnić niespełnionego obiowiązku i się przywitać. Witam wrzystkich budowniczych swoich domków. Ja wraz z żoną budujemy Szmaragd 2G z pracowni Krajobrazy. Do rejestracji na forum namówiła mnie Ivonesca od października moja kuzynka Pozdrawiamy z Kruszyna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 12.02.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 witam serdecznie i również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaasieek 28.02.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Witam sąsiada:) Pozdrowienia z Bydgoszczy:) PS A my jeszcze nie wiemy co będziemy budować, choć jeden "pewniak" już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts