Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz przedwojenny domek......komentarze

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Hej, dotarłam i tu :D

domek jest naprawde fajny i jak to nie ma duszy- przecież w nim mieszkalaś... jest Twoj!

moj to dopiero obcy dom... i muszę go urobic na swoj a to trudniejsze. Dlatego ja np wspomagam sie meblami, nie z salonu ale takimi z dusza... :wink: :D kilka dni temu wjechał mi do mieszkania stół, piekny, duży, zajmuje 1/4 pokoju ale przetrzymamy to i już nie mogę się doczekac kiedy będzie stał tam gdzie powinien czyli w domu 8)

długa droga przed Wami ale widzę ze konkretny projekt jest, jak juz ruszycie z kopyta to poleeeeci... czego Wam zyczę

powodzenia!

no właśnie dlatego bym sobie obejrzała rozklad pomieszczen razem z wymiarami, tylko kiepsko widze bo malutkie...

co do rozmieszczenia- kazdy powinien robić uklad taki jaki jemu akurat odpowiada, jeden woli wielki salon, inny w zamian 2 pokoje. Ja też u siebie rozplanowałam to co naszej rodzinie jest potrzebne do codziennego zycia w taki sposób aby wszystkim było optymalnie wygodnie (wydaje mi się :wink: )

pozdrawiam!

• 2 months później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 weeks później...