Asieks 12.02.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Na razie i temacik lichutki....bo zaczynamy ............ale mamy nadzieję na liczne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Za pare miesiecy Swietnie, ze zdecydowaliscie sie na remont...... A jakies zdjecia ? Watek szybko ci sie rozwinie bo remont starego domu to czasami dluzsza historia niz budowa nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.03.2008 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To trzeba bylo od razu gadac, ze na linii Wolomin - Tluszcz ! B edziemy sasiadkami ? Jak dobrze, ze jestes - i nareszcie nie te paskudne projekty gotowe. Dziedzicze dzialke po Babci - i tez wychowywalam sie w tych rejonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 25.03.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 O..to bardzo się cieszę ....niestety domek nie jest z tych ........." z duszą" Ja się boję tego remontu.......bo dom drewniany i nie wiadomo co trzeba wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.04.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Moze na razie nie jest to dom z dusza, ale Ty taki stworzysz....i tak zaloze sie. ze bedzie tysiac razy ladniejszy od tych gotowych gargameli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.04.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Przyjrzalam sie domkowi - alez jest to dom z dusza ! Sympatyczny a nie pompatyczny front, ladny uklad okin na elewacji frontowej, duzo drzewa w srodku....super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 17.04.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Witam i ja Fajnie kogoś znajomego tu czytać Zazdroszczę ci tego pozwolenia na budowę. My nawet wniosku nie mamy złożonego :/ Ale już niedługo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 17.04.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Lumpie dzięki......fajnie jest poczytać tak miłe rzeczy Olo ja jescze dwa miesiace była w lesie...a teraz juz w trakcie robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 17.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No ja mam nadzieję, że za 2,5 miesiąca będziemy dach stawiać (tak mamy umowę podpisaną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 17.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hej, dotarłam i tu domek jest naprawde fajny i jak to nie ma duszy- przecież w nim mieszkalaś... jest Twoj! moj to dopiero obcy dom... i muszę go urobic na swoj a to trudniejsze. Dlatego ja np wspomagam sie meblami, nie z salonu ale takimi z dusza... kilka dni temu wjechał mi do mieszkania stół, piekny, duży, zajmuje 1/4 pokoju ale przetrzymamy to i już nie mogę się doczekac kiedy będzie stał tam gdzie powinien czyli w domu długa droga przed Wami ale widzę ze konkretny projekt jest, jak juz ruszycie z kopyta to poleeeeci... czego Wam zyczę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 17.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Asieks, jeszcze mała uwaga- popraw fotki w dzienniku tak by mozna je było otworzyć bo chciałam sobie dokładniej wnętrza pooglądać ale odnośnik jest do głównej strony fotosika... musisz wstawić inny link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 18.04.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Patrzę sobie właśnie i widzę że układ macie podobny do naszego Przynajmniej parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 19.04.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 mocca dzięki Zdjęcia poprawię ą w małej rozdzielczości i w prywatnym albumie stąd niedogodności Dla nas ta opcja rozplanowanie pomieszczeń była optymalna funkcjonalna i wygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 20.04.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 no właśnie dlatego bym sobie obejrzała rozklad pomieszczen razem z wymiarami, tylko kiepsko widze bo malutkie... co do rozmieszczenia- kazdy powinien robić uklad taki jaki jemu akurat odpowiada, jeden woli wielki salon, inny w zamian 2 pokoje. Ja też u siebie rozplanowałam to co naszej rodzinie jest potrzebne do codziennego zycia w taki sposób aby wszystkim było optymalnie wygodnie (wydaje mi się ) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 10.07.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Proszę uzupełniać dziennik I fotki koniecznie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 19.09.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 troszkę uzupełnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 23.12.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Życzę Ci dużo spokoju świątecznego, czasu spędzonego z rodziną i żeby marzenia o swoich czterech scianach jak najszybciej sie spełniły...http://cap35.caption.it/355/captionit120846I894D30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.01.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://blog.wiara.pl/benia/files/2007/12/1392_nr61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 13.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No kształtów to wszystko nabiera Co do parapetów to jak coś na nie postawisz to na podkładkach. Moi rodzice mają derwniane i nie wiem czy tak beznadziejnie wykonane czy taki ich urok, ale jak kwiatek przeleje i zaschnie to później to ślad (kółko spod podstawki) na zawsze pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 05.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Wiesz... Powiem ci, że bardzo, bardzo podoba mi się bryła waszego budynku Poproszę fotki kolejne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts