Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzien dobry,

zara fotki beda ;)

Aniu rybka zostala,

jak tylko dasz rade zapraszam

Jak to została :o ?

Wysłać nam miałaś :-? :lol:

Witam, właśnie wróciłam odpoczęłam, było wspaniale, pogoda dopisała, świerki, modrzewie i limby zamówione na za rok.

Ale Ci dobrze, Kasiu :roll: :wink:

Założyłaś już ten swój dziennik??

Jutro sprawdzę, to powiem. Mielenie to jedno, a drugie to ma opcję zdmuchiwania liści na "kupkę" - tzn w dowolne miejsce, lub wciągania od razu jak odkurzacz. Worek ma poj.40 lub 45l, nie pamiętam. Podobno b.dobry sprzęt - koleżanka kupiła i mówi, że rewelacja :wink:

Ja na grabienie nie mam czasu, a ze starych jabłoni liści jest cała masa :roll:

U Ciebie, Ged, tym bardziej się przyda, może nawet spalinowa, tylko, że jest jakieś 200-300zł droższa. Ta moja o mocy 2600W (to b.duzo jak na elektryczną, bo były też o mocy 1000W) kosztowała nie tak wiele, bo jest teraz w promocji - tylko 169zł :D , a te słabsze to już od 99zł kupic można. Byłam też w LMerlin, ale są słabsze, a droższe. Warto w OBI, chyba, że chcesz spalinową, to zbytniego wyboru nie było :-?

Ja też witam....

niech mnie ktoś pocieszy, że nie tylko u mnie jest szaro i ponuro :-? no ale mimo to przesyłam dobre fluidy i lecę dalej... prasować... :wink: :wink:

Kasiu, pocieszę Cię, że u nas jest w miarę ładnie, ale jutro będzie deszczowo :evil:

Dzięki Monia Ty to dobra kobieta jesteś...

już mi lepiej, że u Ciebie tez będzie gorzej... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja też witam....

niech mnie ktoś pocieszy, że nie tylko u mnie jest szaro i ponuro :-? no ale mimo to przesyłam dobre fluidy i lecę dalej... prasować... :wink: :wink:

Kasiu, pocieszę Cię, że u nas jest w miarę ładnie, ale jutro będzie deszczowo :evil:

Dzięki Monia Ty to dobra kobieta jesteś...

już mi lepiej, że u Ciebie tez będzie gorzej... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wiedziałam, że Cię pocieszę :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

witam o poranku :D

u nas też coś raniutko pokropiło - podobno później ma być słonecznie :D

A propos odkurzacza do liści - 2 lata temu kupiliśmy w Obi tak najtańszy, żeby sprawdzić czy dziala. Fajna sprawa - najpierw zbieram nim listki a potem on je miele i wysypuję ję do kosza :D Jest troszkę głośny ale da się wytrzymać.