Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry, to co..

w czwartek Was goszczę??

Monia byłaś w Kacperku??

Bo jak nie, to gąbkę już mój monsz kupił :wink:

Nie, bo chciałam to załatwić przed przyjazdem do Ciebie. Na razie mam dla Ciebie Peace i dzisiaj kupioną Osirię :wink: Dla siebie też cosik kupiłam, a jakże - 2szt. Kronenburgów :D :D

Monia dziś już czwartek, jak tam Twój cieśla? Dotrzymał terminu?

Nie :evil: :evil: :evil: :evil: Wszystko się opóźnia o kolejny tydzień :evil: :evil: :evil: :evil:

Muszę Małgoś poprosić o narzędzia tortur :evil:

szkoda, ale zimy nie widać na razie, to może jeszcze zdązycie ze wszystkim :)

Andulko, my MUSIMY zdążyć :evil:

Dobry wieczór... :wink:

Monia a może by tak zmienić avatarek? taki tylko pomysł podsuwam...

mam pytanko o róże - bo ja widzę róże w sklepach w bardzo kiepskim stanie, niektóre wręcz opłakanym stanie, a Ty mówisz że cały czas cuda kupujesz... moge poprosić o foteczki tych róż.. :roll: :wink:

Dobry wieczór... :wink:

Monia a może by tak zmienić avatarek? taki tylko pomysł podsuwam...

mam pytanko o róże - bo ja widzę róże w sklepach w bardzo kiepskim stanie, niektóre wręcz opłakanym stanie, a Ty mówisz że cały czas cuda kupujesz... moge poprosić o foteczki tych róż.. :roll: :wink:

Kasiu, odbierz pocztę priv - wysłałam Ci linki, żeby nie robić tutaj reklamy sprzedawcom :wink:

Monia nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym już zobaczyć Twój piękny dworek w całej krasie. A tu znów poślizg. :( Szlag by to trafił. Jak ja tego nienawidzę. :x

Sądzę, że tak jak ja :lol: :lol: Zdążyłam się już trochę oswoić z tym, że to norma u naszych fachoffffców :evil: Wkurza mnie to najbardziej wtedy, gdy deszcz pada, bo ściany całe nasiąknięte wodą i wypłukuje zaprawę :evil: :evil:

Z tej okrutnej rozpaczy byłam zmuszona kupić kolejne róże - 2 szt. przeslicznej, wielkokwiatowej Kronenburg - jak ją zobaczyłam kwitnącą w ogrodniczym, to wiedziałam, że muszę ją mieć, żeby poprawić nastrój :wink: :lol: :lol:

No jakżeby inaczej :lol: :lol: :lol:

to cala nasza Monisia :lol: :lol: :lol: :lol:

Wtedy mi od razu lepiej :lol: :lol: