Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monia - łączę się z Tobą w bólu - mój stolarz znowu nie przyszedł, nie zadzwonił, że go nie będzie. No szlag mnie trafia. Oni chyba uważają, że nie muszą dotrzymywać terminów, czy co? A na dodatek rano wstałam i znowu prądu nie ma :evil: I Jak tu człowek może mieć dobry humor

miłego dnia :D :roll:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia dziś już czwartek, jak tam Twój cieśla? Dotrzymał terminu?

Nie :evil: :evil: :evil: :evil: Wszystko się opóźnia o kolejny tydzień :evil: :evil: :evil: :evil:

Muszę Małgoś poprosić o narzędzia tortur :evil:

szkoda, ale zimy nie widać na razie, to może jeszcze zdązycie ze wszystkim :)

Andulko, my MUSIMY zdążyć :evil:

trzymam kciuki i czekam na piękne zdjęcia dachu :)

ja też tego nie cierpię - zwłaszcza jak mam się ubierać po ciemku :evil:

chyba mam jakiegoś lekkiego doła :( chyba zima już idzie :(

Maluszku - zajrzyj do Brazuni - coś tam Ci naskrobałam.... :wink:

dzień dobry wszystkim...

a czy tortury możemy zacząć od tej gruszki czy jak jej tam było? strasznie mnie ciekawi to urządzonko... :roll: :wink:

Na razie mam dla Ciebie Peace i dzisiaj kupioną Osirię :wink: Dla siebie też cosik kupiłam, a jakże - 2szt. Kronenburgów :D :D

Kronenburg też piękny :p

I bardzo podobny do Osirii, na zdjęciach nie poznałabym która jest która :wink:

jak tam szkolenie?

fajnie było?

a..

nie mam zasięgu od dwóch dni, coś się z anteną stało, nie wiem kiedy będę działać, więc nie zdziw się, że telefon jest nie aktywny.

Najszybciej się ze mną porozumiesz na Nk jakby co :wink:

Na razie mam dla Ciebie Peace i dzisiaj kupioną Osirię :wink: Dla siebie też cosik kupiłam, a jakże - 2szt. Kronenburgów :D :D

Kronenburg też piękny :p

I bardzo podobny do Osirii, na zdjęciach nie poznałabym która jest która :wink:

jak tam szkolenie?

fajnie było?

a..

nie mam zasięgu od dwóch dni, coś się z anteną stało, nie wiem kiedy będę działać, więc nie zdziw się, że telefon jest nie aktywny.

Najszybciej się ze mną porozumiesz na Nk jakby co :wink:

Kupiłam je w ogrodniczym na Cez. - wzięłam te kopane z gruntu od Spasówki dla Ciebie i dla siebie, ale widziałam kwitnące doniczkowe - Osirię i Kronenburg :roll: :roll: :roll: :roll: - cudowne są... Osiria ma bardzo długo utrzymujące się kwiaty, jak te Poulsena, troszkę mniejsze i ciemniejsze od Kronenburga. Kronenburg jest piękny, kwiaty ma wielkie, bardziej różowe niż O., ale troszkę szybciej przekwita. Kusi mnie ta Osiria jeszcze... No i mam kilka pomysłów na zagospodarowanie kilku miejsc ogrodu, ale ... kasa, kasa, kasa ... potrzebna teraz na dach :-?

A szkolenie... mało ciekawe, więc po wszystkim poszłyśmy z koleżanką odreagować na drinka lodowo-szampanowego do Italia Lody w Galerii Krakowskiej :lol:

Monia, to jaka czesc ciala chcialabys sobie potorturowac? :roll: :roll: :roll:

Każdą, która da im do zrozumienia jak bardzo mnie takie coś wkurza :evil: :evil:

To co? Zelazna dziewica?

http://images46.fotosik.pl/21/78e97acbd95baef6.jpg

Melzyjski trzewik?

http://images31.fotosik.pl/383/dca5ed93cd7dfff1.jpg

Czy moze kolyska Judasza?

http://images37.fotosik.pl/21/3937ebd5afafe760.jpg

Osobiscie kolyska podoba mi sie najbardziej. :roll: :roll: :roll:

szampan z lodami cytrynowymi to jest moj hit :wink:

Mój też :lol: :lol: - to był właśnie ten nazwany przeze mnie "drink" :lol: :lol: - uwielbiam ten afrodyzjak i zawsze jak tylko jeste bez samochodu (rzadko, ale tak 2-3x w roku mi się udaje :lol: ), to idziemy z koleżanką na te lody szampanowe :roll: :D Po wypiciu takiego, pomimo zmęcznia, od razu się oczy otwierają szeroko :lol: :lol: