Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć, dziewczyny :D

Nie zaglądałam do moich omentarzy bo nie dostawałam powiadomień :evil: :evil: i to do własnych komentarzy :evil: :roll: Ostatnio każdy zabiegany to myślałam, że i u mnie cicho a tu jesteście kochane :D

Brazunia, fioletowa róża nie moja, ale mam tę odmianę - jeszcze est młodziutka, ale za akieś 2 lata powinna być taka :wink:

Gosiaczek - ja podobnie jak Brazunia, pod wrażeniem jestem tych cudów które masz u siebie :roll:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zaglądałam do moich omentarzy bo nie dostawałam powiadomień :evil: :evil: i to do własnych komentarzy :evil: :roll:

A jak się ustawia takie powiadomienia?

w lewym dolnym rogu strony masz napisane "śledź odpowiedzi w tym temacie" lub coś takiego i trzeba to kliknąć i będzie przychodziło na pocztę mailową powiadomienie jak ktoś coś napisze w obserwowanym przez Ciebie wątku :wink:

Gosiaczku, dziękuję. Ale ja właśnie weszłam na stronkę i .... poległam :oops: Owszem dodałam zdjęcie, ale juz takiej rameczki, jak choćby w Twoim suwaczku za diabła nie umiałam zrobić :oops: Za goopia jestem.

U samej góry klikasz na to co Cię interesuje bo rodzajów suwaczków jest kupe, np. jak długo się jest małżeństwem, ile miesięcy bądż lat ma twoja pociecha, albo odliczający czas ciąży - szukasz w tych linkach taki jaki ci odpowiada i klikach...potem wybierasz czy suwak ma być mały, czy duży (ja mam akurat mały)

Następnie wypierasz paseczek według gustu, dajesz kolejny krok i wybierasz "mierniczek", no i znów kolejny krok...i tam można wpisać własne opisy i daty, dodać zdjęcie nawet... :D no i klikasz create ticker - no i masz linki to własnego suwaczka...

Jest kupe stron z takimi suwaczkami...ja podałam instrukcje akurat do tego co ja mam... :wink:

Witanko....

zatem nasza altana najprawdopodobniej będzie wyglądała jakoś tak...

http://img123.imageshack.us/img123/1935/altanaaurkoojj9.png

dzięki Monia... teraz muszę poszukac jakieś powojniki, róże i inne pnącza.. :wink: