Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia doczytałam wpis w dzienniku..... noż cholera jasna, a już się wydawało, że już wszystko jest na prostej... Mówisz, że ekipa jest kumata, więc trzymam kciuki by ekipa sie spisała i partaninę murarzy jakoś wyprostowała... no i projektant tez powinien dostac po łbie za takie nieoszacowania dachu :evil:

a tę różowa róże całkiem zjadły? powiem szczerze, że o tej porze roku tak cudnie kwitnąca róza i to w dodatku z pąkami to chyba ewenement... ech... na szczęście dzień się już kończy i złych wiadomości już nie będzie... :wink:

Nie martw się Moniś, na pewno wszystko będzie dobrze :D Tacy fachowcy potrafią zdziałać cuda, głowa do góry! Dla pocieszenia powiem Ci, że u mnie też nie najlepiej. Najprawdopodobniej jutro będzie przerwa bo w firmie, w której zamawialiśmy dach źle obliczyli ilość potrzebnej blachy płaskiej... będzie dopiero jutro ok.11 czyli znając życie popołudniu, więc klapa :cry: Tak to jest z tym budowaniem...

Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że pierwszy dom powinno się budować na sprzedaż, a dopiero drugi dla siebie :wink:

Nie martw się Moniś, na pewno wszystko będzie dobrze :D Tacy fachowcy potrafią zdziałać cuda, głowa do góry! Dla pocieszenia powiem Ci, że u mnie też nie najlepiej. Najprawdopodobniej jutro będzie przerwa bo w firmie, w której zamawialiśmy dach źle obliczyli ilość potrzebnej blachy płaskiej... będzie dopiero jutro ok.11 czyli znając życie popołudniu, więc klapa :cry: Tak to jest z tym budowaniem...

Ktoś kiedyś mądrze powiedział, że pierwszy dom powinno się budować na sprzedaż, a dopiero drugi dla siebie :wink:

Pierwszy dom dla wroga...

A doła to mam takiego jak mój wykop pod piwnicę :cry: