Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monia, tak mi właśnie przyszło do głowy (jak szłam po wodę by spłukać kibelek ;) ) że jest jeden dosyć dobry sposób na sarny i innych amatorów badylków i drzewek. Obsmarowanie drzewek czy krzewów ludzkim rozwodnionym g.... Wtedy ponoć nie ruszają.

:o

zatkało mnie

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia, tak mi właśnie przyszło do głowy (jak szłam po wodę by spłukać kibelek ;) ) że jest jeden dosyć dobry sposób na sarny i innych amatorów badylków i drzewek. Obsmarowanie drzewek czy krzewów ludzkim rozwodnionym g.... Wtedy ponoć nie ruszają.

:o

zatkało mnie

Monia, badz dzielna, chwile posmierdzi i po klopocie, cel uswieca srodki :wink:

No to wolisz poobgryzane czereśnie??

Ja tu z radą jak złoto lecę, a tu kręcenie noskiem. No drodzy państwo... Śmierdzi czy co?

Nieee, no rada niezwykle ciekawa, ale przeraża mnie ten zapach :o

Choć jak tak dalej pójdzie, to chyba zostanę bez wyjścia :-?

Zapach jak zapach, z czasem się ulotni :lol: gorzej z tym kto miałby to wykonać. :p

Moniu od Twoich pięknych roślinek dostałam zawrotu głowy. :D

Masz talent, nie ma co. :D

Tyż prawda :lol:

Edytko, jak miło, że zajrzałaś... o komentarzu nie wspomnę :D Ty tu zachwalasz moje roślinki, a Twój domek przysparza mnie o kompleksy :roll:

Moniczko kochana, nie masz powodów do kompleksów. Mój domeczek w porównaniu z Twoim to mały pikuś. :lol: Już oczami wyobraźni widzę, jak Twój dom i ogród będzie przecudnie wyglądał. :D Wkładasz w to tyle serca i wyobraźni, że tylko pozazdrościć.

Buduj się tylko szybciej, bo mnie skręci z ciekawości. :lol: :lol: :lol:

Tyż prawda :lol:

Edytko, jak miło, że zajrzałaś... o komentarzu nie wspomnę :D Ty tu zachwalasz moje roślinki, a Twój domek przysparza mnie o kompleksy :roll:

Moniczko kochana, nie masz powodów do kompleksów. Mój domeczek w porównaniu z Twoim to mały pikuś. :lol: Już oczami wyobraźni widzę, jak Twój dom i ogród będzie przecudnie wyglądał. :D Wkładasz w to tyle serca i wyobraźni, że tylko pozazdrościć.

Buduj się tylko szybciej, bo mnie skręci z ciekawości. :lol: :lol: :lol:

swiete slowa, potwierdzam i tez mnie zzera ciekawosc

dobranoc kobiety

Szybciej ... z tym jest trochę problem ...hmmm ... finasowy. Chyba, że weźmiemy kredyt hipoteczny, to pójdzie sprawniej :lol: Mam nadzieję, że jak zamieszkasz w nowym domku, to nie uciekniesz z forum :wink:

Nie mam takiego zamiaru. :lol: A do tego czasu, wciąż będę aktywna. :D

A jakbyś miała brać kredyt, życzę Ci sprawnego załatwiania formalności i abyś nie natrafiała na żadne problemy. :D

Ło Matko, dziewczyny! Wy tu u mnie piszecie, a ja nie zauważyłam i w Waszych komentarzach siedzę i tam piszę :lol: :lol:

Aniu, nie wiedząc o Twojej prośbie na t. zagospodarowania rabaty świerkowej, już w Twoich komentarzach napisałam co i jak :wink:

Aniu 2 - czyli moja Krajanko :D - jak się czujesz w te upały?? Menconce łokropnie, co?

No i tak w ogóle to dzien dobry :D