Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie tez lataja :x

czesc Skarbie, jak minal dzionek?

ja dzisisaj juz mialam wychodzic z roboty ale mysle posprzatam biurko i zajelo mi to 1,5 godziny :roll:

U mnie ostatnio ciężkie dni :( Wracam późno, jestem padnięta i nie mam na nic chęci :roll: Marzę o końcu roku i świętach, żeby trochę odpocząć :roll: :roll: :roll: :roll:

cześć Moniu..

cieszę się, że dach rośnie, że jakoś ok, kominy są , u mnie to zamurowali komin tzn. dali mu czapkę od razu..

te zgrabne lukarny chyba widac w zarysie..ładne :) napracowaliście się z zasłanianiem okien.. domek pieknie wyląda..

zastanowiam się co chcesz zmienić w schodach?

dobrego dnia :)

cześć Moniu..

cieszę się, że dach rośnie, że jakoś ok, kominy są , u mnie to zamurowali komin tzn. dali mu czapkę od razu..

te zgrabne lukarny chyba widac w zarysie..ładne :) napracowaliście się z zasłanianiem okien.. domek pieknie wyląda..

zastanowiam się co chcesz zmienić w schodach?

dobrego dnia :)

Dzięki, Piątka :D

Co chcę zmienic w schodach? Opracowując projekt domu, bacznie zwracałam uwagę na różne detale, m.in. schody - marzyły mi się schody zabiegowe wachlarzowe, a górale zrobili ze spocznikiem. Cały czas chodzi mi to po głowie, że nie jest jak chciałam :(

Miały być tego typu:

http://img211.imageshack.us/img211/8137/schodywachlarzowexh0.jpg

A są zupełnie zwykłe i na dodatek niewłaściwie wykonane i wymagają sporo poprawek :evil: Jeśli mam inwestowac w poprawki to sobie tak myślę, że może lepiej je zrobic od nowa i od razu takie jak chciałam :roll: :roll: :roll: :roll:

A zgrabne lukarny też są do poprawy - właśnie mnie 5 minut temu uświadomiono :evil: :evil: :evil: :evil: A myślałam, że chociaż z więźbą nie narobią mi knotów, bo fajna ekipa się wydawała :evil:

dzień dobry

no patrz Monia jak to dogodzić nie idzie mój małż ma odwrotny problem ze schodami w projekcie mamy zabiegowe bo na inne miejsca nie ma a mój chodzi i kombinuje jak by tu zrobić ze spocznikiem :D

Ale takie ze spocznikiem to chyba nie zajmują więcej miejsca :roll: Tak mi się wydaje :roll: :roll:

miejsca w sensie długości schodów

u nas żeby zrobić ze spocznikiem trzeba by zacząć schody wcześniej a nie można bo są drzwi do pokoju - nie wiem czy ktoś zrozumie o co chodzi :lol:

ja doskonale rozumiem, bo u mnie właśnie zaczynają się w złym miejscu i nie tak jak chciałam :evil:

Nie martw się Moniu, może za wcześnie się martwisz. A co jest nie tak z lukarnami??? Wyglądają w porządku. A co do schodów to może jak chcesz zmieniać to może coś z giętego drzewa??? http://images26.fotosik.pl/299/827b4d3ce5a7d4bcm.jpg

Piękne są takie schody, ale u mnie nie mają racji bytu, bo pod spodem jest zejście do piwnicy :-?