Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam z rana.

Monia, fajnie zobaczyćTwoją buzię :D

A ten dworek to w jakim rejonie kraju?

Moja buzia już kiedyś była, nawet w róznych wydaniach :lol: :lol: , później dałam avatar z aniołkiem (znaczy się mnie :wink: :lol: :lol: :lol: ), później foto oka, a teraz znowu powróciłam w całości, bo oko mi coś znikło i od dwóch dni się nie wyświetlało :roll:

A Twoja buzia to gdzie, Dorfi?? Pokaż się też :wink:

Witam 8) Moniko nie dość że jesteś liderką na tym forum, to jeszcze najpiękniejszą :o :o :o A co tu wogóle można mówić, przecież jesteś aniołkiem :wink: :wink: he he he mąz musi być czujny :D pozdrowienia dla was :wink:

Z tą czujnością to aż czasami przesadza :lol: :lol: Dzięki za miłe słowa - tu na forum to same pikne dziewczyny - aż się sama nadziwić nie mogę :D :D

dobry wieczor ;)

Monia przeczytalam wpis w dzienniku i az nie chce sie wierzyc ze rok temu byly tylko piwnice :roll:

Ja właśnie dzisiaj pooglądałam stare fotki i sama nie mogłam uwierzyć :lol: To jest fotka z ok.25.11.2007r. - spadł wtedy pierwszy śnieg, a my właśnie przywieźliśmy pustaki na budowę parteru. Śniegu spadło tak dużo, że nawet stropu piwnicy nie było widać - tylko pustaki co na nim stoją są widoczne :lol: W sumie powoli nam idzie ta budowa, ale jakoś jednak do przodu skoro do dachu doszliśmy :wink: :D

Monia! Gratuluję! Wiem jak cieszy każda położona krokiew, kolejna połać, a Wy macie już kawał dachu na domku! Fantastycznie!

No ale ten dworek filipa - kompletnie mnie powalił. To moje marzenie od lat. Kiedyś albo wygram w totka, albo sprzedam strych i znajdę jakąś artystyczną pracę by móc sobie kupić takie cudo i mieć z czego żyć :roll:

Monia! Gratuluję! Wiem jak cieszy każda położona krokiew, kolejna połać, a Wy macie już kawał dachu na domku! Fantastycznie!

No ale ten dworek filipa - kompletnie mnie powalił. To moje marzenie od lat. Kiedyś albo wygram w totka, albo sprzedam strych i znajdę jakąś artystyczną pracę by móc sobie kupić takie cudo i mieć z czego żyć :roll:

Witaj, Anirac :D :D

Mnie ten dworek rozłożył dokładnie :roll: :roll: Moje marzenie od zawsze... Póki co buduję swój zupełnie nowy, ale tamten ... chodzi za mną niesamowicie :oops: Gdybym tak miała szczęście do totka...

Nadzieję to ja zawsze mam, tylko różnie to później wychodzi :-? Póki co mam nadzieję, że mi deski z tartaku przywiozą, bo jak byłam zamówić, to szef miał ciężkie dni i trochęzmencony i łopity był, bo mówi, że całą noc heblował :lol: :lol: Na dzisiaj nie zrobił, więc liczę na to, że na jutro będą, bo inaczej robotnicy nie mają co robić :(