Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dalej jest Moniś bo Piotrus dalej w nim śpi i jak cos sam sie huśta w nocy :lol:

ja cały czas doceniam tylko przy Jego stylu pracy to wykończeniówka będzie wyglądała tak wróci z pracy kole 20-ej zje coś i na budowę do jakiejś 2-3 rano będzie kładł płytki np potem do 5 wpół szóstej pośpi i do roboty i od nowa :(

Wiem, znam to :-? - Marek prosto z pracy ok.20.00 zajeżdżał na działkę, brał się za impregnowanie drzewa, różne inne działkowe drobiazgi i wracał ok. 22.00-23.00, żeby zjeść jakiś obiad :roll: Ja wracam różnie - ok.16.00 najwcześniej, przebieram się w działkowe ciuchy i lecę również pomagać, żeby jakoś szło do przodu :-? Wracam ok.20.00, szybko coś gotuję i staram się zawsze znaleźć czas na pogaduchy z synem. Pawełek z kolei wraca ze szkoły i też coś sam pichci, żeby przetrwać, później sprząta z grubsza, uczy się i siedzi przy kompie (to niestety ta kolejna negatywna strona naszej nieobecności) :( Pocieszyć się można, że tak nie będzie zawsze, a tylko na czas budowy :wink:

Monia powiem że fajniście macie że mozecie budować bez kredytu

ja wolałabym wolniej ale bez pętli na szyji ale nie damy rady bez kredytu no chyba że tak z 20 lat byśmy budowali może :roll:

Wusieńko, dalibyście radę tak samo jak my, ale właśnie ... rozkłada się to w czasie :( - pierwszą działkę kupiliśmy w 2004r., a dopiero mamy stan surowy i to z niepełnym dachem :-? Budujemy z kredytami, ale gotówkowymi w mniejszych kwotach i dlatego tak się to wlecze :wink: Musimy dojść do etapu, żeby móc zamieszkać chociaż w jednym pokoju, to wtedy sprzedam tę nieruchomość, w której obecnie mieszkamy i zakończymy inwestycję na dobre, ale to zapewne jeszcze sporo czasu upłynie :roll: