Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja dopiero przed godzina wrocilam jesli Cie to pocieszy

a jak czytam o tej Twojej choince w bagazniku to placze ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ania, jeśli chcesz coś jeszcze na poprawę humoru, to proszę:

Moja choinka jutro znowu pojedzie ze mną do pracy, bo Marek dopiero niedawno wrócił do domu, a tata śpi i sami z Pawełkiem nie dadzą rady wyjąć :lol: :lol: :lol: :lol: A ja stwierdziłam, że jak jutro sytuacja się powtórzy, to lampki ułożę na drzewku w samochodzie i podepnę do akumulatora, a co :wink: - takiej choinki to jeszcze nikt nie miał, co nie?? :lol:

to mnie rozwalilas 2:0 dla Ciebie

:lol: :lol: :lol: :lol:

buziaki z rana

a ja dopiero przed godzina wrocilam jesli Cie to pocieszy

a jak czytam o tej Twojej choince w bagazniku to placze ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ania, jeśli chcesz coś jeszcze na poprawę humoru, to proszę:

Moja choinka jutro znowu pojedzie ze mną do pracy, bo Marek dopiero niedawno wrócił do domu, a tata śpi i sami z Pawełkiem nie dadzą rady wyjąć :lol: :lol: :lol: :lol: A ja stwierdziłam, że jak jutro sytuacja się powtórzy, to lampki ułożę na drzewku w samochodzie i podepnę do akumulatora, a co :wink: - takiej choinki to jeszcze nikt nie miał, co nie?? :lol:

to mnie rozwalilas 2:0 dla Ciebie

:lol: :lol: :lol: :lol:

buziaki z rana

:lol: :lol: :lol:

Hello women 8) czytałem o księżach i trzy krotnych spowiedziach

o swierku uwiezionym w samochodzie :o :o o fascynacij pani Moniki stylizowanymi meblami tudzież dworkami .... i tak sobie mysle :wink: Że pani Monika musiała być,{ we wcześniejszym wcieleniu} hrabiną francuską :wink: teraz jest dyr szkoły w Polsce ... :wink: a póżniej noooo coś mi na syberię wychodzi , ale spoko internet tam już bedzie dostepny jak papier toaletowy :wink: :wink: he he

Moniu, a może jakichś wyrośniętych uczniów zaangażuj! Pewnie będą chętni, żeby pomóc swojej p.dyrektor i dostać plusika :wink: A jak nie to zwerbuj sąsiadów. Szkoda drzewka, żeby tyle siedziało w bagażniku...

Nigdy bym czegoś podobnego nie zrobiła - nie w dzisiejszych czasach :-? Moja koleżanka stanęła na komisji dyscyplinarnej i dostała naganę za to, że poprosiła chłopców o noszenie makulatury do samochodu, który po nią przyjechał :( Niestety nie wszyscy rodzice uważają takie prace za coś pozytywnego :-?

Oczywiście miałam na uwadze samochód, który przyjechał po makulaturę ze skupu surowców wtórnych :wink:

Hello women 8) czytałem o księżach i trzy krotnych spowiedziach

o swierku uwiezionym w samochodzie :o :o o fascynacij pani Moniki stylizowanymi meblami tudzież dworkami .... i tak sobie mysle :wink: Że pani Monika musiała być,{ we wcześniejszym wcieleniu} hrabiną francuską :wink: teraz jest dyr szkoły w Polsce ... :wink: a póżniej noooo coś mi na syberię wychodzi , ale spoko internet tam już bedzie dostepny jak papier toaletowy :wink: :wink: he he

:lol: :lol: a wiesz, że jakieś 20 lat temu jedna wróżka mi to powiedziała :o :lol: :lol: A w jakiejś gazecie gdzie można było za pomocą wyliczeń z daty ur. sprawdzić poprzednie wcielenie wyszło mi podobnie, tyle, że nie francuska, tylko jakaś inna :lol: :lol:

Hmm, to z tej gazety ciekawie brzmi. Chociaż wydaje mi się mało prawdopodobne.

A do wróżki to chyba bym się bała pójść.

Ja byłam u wróżki znanej w okolicach Rożnowa jako Ciaraska - sporo lat temu to było, a kobieta była wiekowa... nie wiem, czy jeszcze żyje :roll: Wiele rzeczy do tej pory mi się sprawdziło z tego co powiedziała, naprawdę :roll: (dot. spraw przyszłości oczywiście :wink: )

Bałabym się, że mi coś złego przepowie i potem tylko nerwy czy się to sprawdzi czy nie.

Ja też się wtedy bałam, ale znajomi mnie namówili i dałam się skusić - niestety sprawdziły się również te mniej przyjemne rzeczy :-? Masz rację, lepiej nie znać takich szczegółów - życie powinno być nieznaną przygodą :wink: :roll:

ja byłam u roznych wrózek wielokrotnie.Wiele rzeczy sie sprawdziło.Traktuję te ich przepowiednie z przymrużeniem oka i właściwie dla zabawy .Ostatnio powiedziała mi że w ciągu 3lat wybudujemy dom chociaż wtedy nie miałam tego w ogóle w planie.Tak że chyba coś w tym jednak jest...zastanowiło mnie to że bezbłędnie odczytała mi moją przeszłośc(np.podała rok w którym miałam operacje)

ja byłam u roznych wrózek wielokrotnie.Wiele rzeczy sie sprawdziło.Traktuję te ich przepowiednie z przymrużeniem oka i właściwie dla zabawy .Ostatnio powiedziała mi że w ciągu 3lat wybudujemy dom chociaż wtedy nie miałam tego w ogóle w planie.Tak że chyba coś w tym jednak jest...zastanowiło mnie to że bezbłędnie odczytała mi moją przeszłośc(np.podała rok w którym miałam operacje)

W moim przypadku dokładnie wiedziała jaki wybrałam zawód (wtedy kończyłam już liceum w Studium Nauczycielskim), wiele powiedziała o rodzicach, ale w szczególnosci skupiła się na przyszłości. Ta wróżka znana była wszystkim w Rożnowie i wiele osób z okolic Ją polecało, bo sprawdzały się przepowiednie. Ja byłam ze znajomymi na wakacjach i daliśmy się ponieść pokusie. Kobieta zrobiła wtedy na mnie nieprawdopodobne wrażenie :roll:

... to jest dokładnie to, co lubią tygryski:

http://www.lazienki-lux.com.pl/photo/3760.jpg

Monia tę umywaleczkę widziałem razem z tym postumentem w LM w Modlniczce na promocji za < 300 zł ! ( trzysta) Bardzo mi się podobała, ale nie kupiłem, bo sprzedawca mówił, że połowa tych umywalek przylatuje z Chin potłuczonych. Mam nawet fotki. Do tej kolekcji jest wc, bidet i podwójna umywalka na dwóch śmiesznych nogach. Ekspozycja w LM jest/była pomiędzy płytkami, a kabinami.

Szkoda, że nie wiedziałam, bo byłam dopiero co w niedzielę w LM i pooglądałabym na żywo :wink: Znalazłam tę umywaleczkę na allegro - jest również w niższej cenie, ale może właśnie gatunkowo kiepska :roll: