Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zrób fotkę i wrzuć tutaj, to Ci powiem, czy to perukowiec :D

A pogoda ... ogólnie mówiąc do doopy :( Poszłam na działkę - 5 razy wychodziłam z łopatą, grabiami itp sprzętami i 5 razy musiałam uciekać pod zadaszenie tarasu, bo padało na przemian ze słońcem. A jak u Ciebie?

http://img377.imageshack.us/img377/3236/perukowiechc3.jpg

wygląda prawie jak mój :lol:

berberysa też mam takiego samego, tylko jest jeszcze mały :wink:

chociaż widzę, że zaczyna bujać.

Gdyby był posadony z rok temu, to już byłby efekt, tak to dopiero efekt (jakiś) będzie za rok może...

buduleje super, róża...

piękna :roll:

dzięki za stronkę, już idę wertepować...

to lubię 8) ...

Dzień dobry :D Jak Wam mija dzionek?

oj mi pracowicie, od samego paczania jak ciesle robia nam szopke :lol: :lol: :lol:

mam najlepsza ekipe z calej budowy, w ramach umowy na dach nasz i rodzicow gratis postawili nam szopke, a wlasciwie teraz ja robia, i juz koncza, zaraz bedzie gril i jakies drinki, fajne chlopaki :)

ale znowu myslimy z mama jak obsadzic te drewutnie, z tylu bedzie winogron a z przodu to mama cos pewnie wymysli ;)

zrobie potem zdjecia to sie pochwale nowa budowla ;)

a Tobie jak mija dzien?

Właśnie jestem po pracy i lecem za chwilkę na działkę coś pokopać - kupiłam pięciornika Lovely Pink, Waigelę Veriegata Nana (trzecią już, ale tak mi się ona podoba :roll: ) i 2 cisy, no i trzeba je gdzieś zagospodarować. Najgorsze, że coś się chmurzy i nie wiem, czy deszczem mnie nie pogoni :-?

Lec, lec i zrob fotki koniecznie, u nas lalo przez jakas godzine, ale juz swieci slonko.

To Ty nie masz wakacji :roll: :roll: :roll:

Niby mam, ale pracy papiórowej jest tyle, że rzadko je tak naprawdę mam - może za jakiś tydzień już przystopuję, bo za miesiąc z kolei już muszę być w pracy, no i w końcu w ogóle nie odpocznę.

no, nareszcie pootwierały mi się wszystkie zdjęcia :lol:

kwiaty jak zwykle cudowne :D , aż miło popatrzeć. Jestem pod wrażeniem salonu, wygląda na bardzo duży, jaki bedzie miał metraż :wink: ?

no i kiedy ruszacie z dalszą częścią budowy :D ? , pomysł na trejaż rewelacyjny, będziecie mieli piękną aleję róż :lol: