Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,

że może z niej uczynić Betlejem

Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce,

że może przyjąć nowo narodzoną miłość...

do tego wystarczy tylko wiara, nadzieja

a miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!

http://muzyka.interia.pl/teledyski/#teledysk/last-christmas,13504

http://www.e-kartki.net/kartki/big/116689856711.jpg

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

A w Święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych Świąt!

A z Gwiazdką!

Pod świeczek łuną jasną

Życzcie sobie - najwięcej:

Zwykłego, ludzkiego szczęścia

http://www.ekartki.pl/cards_files/19/19139_Wesołych%20Świąt!!!.5.jpg

dzien dobry swiatecznie

Dzień dobry :D Ty już świętujesz, Aniu?? Ja jeszcze mam dzisiaj wielkie bieganie po sklepach spożywczych :roll: :roll: , a później się biorę za robienie śledzików i ciąg dalszy sprzątania, bo jeszcze mi okno na korytarzu zostało i 2 pomieszczenia do wypieszczenia :wink:

Powtórzę też za Anią - szooook :roll: tyle życzeń - ja też chyba w życiu tyle nie dostałam :roll: :roll: Ogromnie to miłe :D

Moniu ja do srody pracuje, i dodam ze nie na zwolnionych obrotach, niestety spotkania, uzeranie sie z nfz wszystko normalnie

Ja też pracuję, za wyjątkiem środy, ale to już zupełnie coś innego jak nie ma dzieci, rodziców i nauczycieli - wtedy co chwilę ktoś z jakąś sprawą przychodzi i czasami nie mam czasu zająć się innymi rzeczami związanymi ze sprawami, za które odpowiadam, dlatego wracam późno, bo niekiedy dopiero ok.13.00 mogę się za to zabrać :-? Dzisiaj to już bajka - dopiero teraz wychodzę do pracy, budżet mam prawie rozliczony, więc tylko sprawy bieżące, a to pozwoli mi na wyrwanie się wcześniej z pracy i tak ok.14.00 będę już wolna, więc polecę na zakupy :D :D :D :D Tobie też życzę, zeby szybko dzień upłynął i jak najmniej pracy było :wink:

Witaj monia!!

Znowu wkleiłam i wyrzucilam - takze sie nie martw komentarz do twojego dziennika - kurczę ale roztrzepana jestem.

No to nic pisze od nowa:

Inspiracje te łazienkowe masz cudowne. Jezeli mozesz to przyslij mi na priv albo do mnie do galerii nazwę tego sprzedawcy z allegro, który takie cuda sprzedaje. Moje lazienki są juz co prawda gotowe, ale niech chociaż oko nacieszę.

Zajrzyj na fotosik do raffrana. Ma tam cudowną komodę, istne dzielo sztuki - spodoba ci sie.

Przy swietach powinnam miec wiecej czasu, to postaram sie jakies inspiracje dla ciebie powklejac.

Cieszcze sie ze do mnie zaglądasz

pozdrawiam cie serdecznie

Witaj monia!!

Znowu wkleiłam i wyrzucilam - takze sie nie martw komentarz do twojego dziennika - kurczę ale roztrzepana jestem.

No to nic pisze od nowa:

Inspiracje te łazienkowe masz cudowne. Jezeli mozesz to przyslij mi na priv albo do mnie do galerii nazwę tego sprzedawcy z allegro, który takie cuda sprzedaje. Moje lazienki są juz co prawda gotowe, ale niech chociaż oko nacieszę.

Zajrzyj na fotosik do raffrana. Ma tam cudowną komodę, istne dzielo sztuki - spodoba ci sie.

Przy swietach powinnam miec wiecej czasu, to postaram sie jakies inspiracje dla ciebie powklejac.

Cieszcze sie ze do mnie zaglądasz

pozdrawiam cie serdecznie

Dziękuję Ci, Coffee :D Namiary na sprzedawcę już Ci wysyłam. Niestety ceny są porażające :roll:

http://www.allegro.pl/item504214171_meble_lazienkowe_komoda_umywalka_kran.html