Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta kartka to malowana ręcznie? Monia, sama ją malowałaś? :o

Tak, bo ja to w ogóle z zamiłowania maluję rózne obrazy i obrazki :oops:

Monia - moje ukłony...

to w takim razie wykończenia Twojego dworku nie mogę się doczekać...

taką rękę mieć!!!!!!!!!!!!! :o

Ps: Może kiedyś będę miała okazję obejżeć Twój dworek na żywca, bo coś mi się zdaje że cudo a nie dom będzie...

Dziękuję, Kochani za wszystkie życzenia - są wśród Was Ci, którzy nie mają dziennika ani komentarzy gdzie można wpisać życzenia - Gosia, Maluszek, Beauty, Madzia, Jola, doctor, Filip, Ghost i wielu innych. Wam również życzę wspaniałych i rodzinnych Świąt oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku :wink: Dla wszystkich zamieściłam życzenia w swoim dzienniku. Chcę powiedzieć, że to bardzo miłe dostać taką masę życzeń od osób, których osobiście się nie zna, tylko tutaj z FM :roll: :D

No ja tak z doskoku jestem ale pewnie i mnie niedługo remont będzie czekał...

Rodzice robia mieszkono poniżej - a jak zrobią górę zostawiają nam...

Ech...tylko za co ten remont? :roll:

Aniu, lawendę to polecam z tym woreczkiem dać do łazienki albo do garderoby, a na wiosnę koniecznie kup sobie sadzonki lawendy koło domu - zobaczysz jaki ma zapach, a przy tym cudownie wygląda w czasie kwitnienia :roll: Trzeba tylko pamiętać, żeby ściąć jesienią jak najkrócej przy ziemi, bo inaczej szybko zdrewnieje i brzydko wygląda w kolejnym sezonie. Ja kupiłam w tym roku różne odmiany lawendy - białą, niebieską, różową - wszystkie są piękne :D Skabunia też pewnie będzie miała cały domek obsadzony tym kwieciem :lol: :lol:

Dzień dobry i smacznego gotowania wszystkim :wink: Ja właśnie biorę się za przygotowania wigilijne, a później już tylko ... kolędowanie i uroczysta kolacja, a po kolacji wkleję trochę fotek świątecznych w dzienniku. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za piękne życzenia i ponownie życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!!