Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gość justyna_m
hmm ... ja kiedyś zapomniałam chyba miesiąc o podlaniu storczyków ... przeżyły ufff. Za to też je lubie - można zapomniećczasem podlać a im nic nie będzie :wink: tylko bez przesady oczywiście :D

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie padną, spokojnie, byle nie zapomnieć wyjąć z miski z wodą, bo wtedy zgnije :( (sprawdziłam :-? ) Przesuszenie jest mniej szkodliwe i trwa dość długo w czasie, ale nawet jak po 3 tyg. sobie przypomnisz o podlaniu, to i tak przeżyją (to też sprawdziłam :lol: )

człowiek się uczy na błędach :wink:

pisanie dat na doniczkach to dobry pomysł, bo mnie na przykład to te tygodnie sie tak zlewają ze sobą, że nie wiem, czy minął już tydzień czy dwa od każdego zdarzenia... :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mnie na przykład to te tygodnie sie tak zlewają ze sobą, że nie wiem, czy minął już tydzień czy dwa od każdego zdarzenia... :roll:

Oj, mam to samo :-?

ja to sobie przedtem tłumaczyłam samopoczuciem ciążowym..

teraz sobie tłumaczę, że to odczyn po...ciążowy... :roll:

Gość justyna_m

Życzę Wam Wszystkim aby Wasze marzenia się spełniły, abyście mieli siłę i wiarę realizować swoje plany, aby nigdy nie zabrakło Wam nadziei. Wiele miłości i uśmiechu, abyście każdy dzień witali z uśmiechem i radością. Dużo zdrowia i pogody ducha, prawdziwych przyjaciół i przychylności losu.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Justyna

A my będziemy tak świętowali A co - jak szaleć to szaleć!!!

http://img246.imageshack.us/img246/7483/picasabackgroundcr6.png

:oops:

Monia, właśnie podlewałam te swoje cuda i się okazało, że ten storczyk na D to cymbidium :oops: :oops: Ale ze mnie debil :-?

I okazało się, że on powien byc na dworze od maja do października :o :o :o :roll:

Wiesz coś o tym????

Niestety nie wiem :-? Poszukaj na tym forach ogrodniczych, do których linki podałam, może coś tam piszą :roll: Ja mam i znam póki co tylko phalaenopsisy :wink: