Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No wlasnie. O te chodzi. 8)

Mama mówi OK ... :lol: ale warto jeszcze popytać - ona się na tym tak do końca nie zna. Na 100% wie, że wypalane są ok ale tych nie próbowała :wink:

A moj malzon probowal i mowi, ze gdyby sie specjalnie to drapalo czyms to oczywiscie ze w koncu zejdzie, ale przy braku wscieklych psow w domu powinno sluzyc latami. 8)

Monia a Ty swoje farby gdzie kupujesz?

Osobiście bardzo lubię sklep plastyczny przy Placu Matejki w Krakowie.

Tam też kupuję :wink: Zaopatruję się w Krakowie, bo w Chrzanowie niewielki wybór. Są jeszcze dwa sklepy, w których bywam - jeden przy Starowiślnej, a drugi ... :oops: ale zabij mnie, nie pamiętam nazwy ulicy (umiem tam trafić, ale nia pamiętam nazwy ulicy ... jakaś na L., vis a vis jest mała chińska knajpka).

Monia a Ty swoje farby gdzie kupujesz?

Osobiście bardzo lubię sklep plastyczny przy Placu Matejki w Krakowie.

Tam też kupuję :wink: Zaopatruję się w Krakowie, bo w Chrzanowie niewielki wybór. Są jeszcze dwa sklepy, w których bywam - jeden przy Starowiślnej, a drugi ... :oops: ale zabij mnie, nie pamiętam nazwy ulicy (umiem tam trafić, ale nia pamiętam nazwy ulicy ... jakaś na L., vis a vis jest mała chińska knajpka).

Kobietki, sklepy dla plastykow sa tez na Lobzowskiej i na Pijarskiej przy Slawkowskiej.

A w dzienniku dałam fotki - szukajcie mojego dachu :wink:

Czy to ten w samym środeczku?

Brawo, Dorfi http://img152.imageshack.us/img152/5127/hurrafh9.gif

Tak, to ten :wink: W lecie go nie widać, bo drzewa zarastają liściami i jest masa zieleni na całej górce (trochę ją splaszczyło zdjęcie).

Ale Pusia sliczna! I jakie ma piekne ubranko. :D 8)

Pusia pierwszy raz w zyciu ma na sobie ubranko ... z misia Pawełka z dawnych lat :lol: Jest duży mróz, a Ona jak idziemy na działkę to pierwsza jest przy drzwiach. Problem w tym, że jak ma ten sweterek, to chodzi krzywo jakby miała coś na klacie pomiędzy łapkami - można boki zrywać :lol:, choć i tak w szaleństwach na śniegu Jej to nie przeszkadzało, tylko śmiesznie wygląda :lol: (normalnie ma łapki prościutko)

http://img253.imageshack.us/img253/1770/zimanadziace009ze5.jpg

Tez sobie to wmawiam. :wink:

Ty sobie wmawiać niczego nie musisz..no rece opadaja ładne to zgrabne madre wyszczekane..przemiłe..a takie rzeczy prawi..echhh..

Duchu, gdyby nie to, ze malza mam to bym Ci powiedziala, ze Cie kocham... :oops: :oops: :oops:

Justynko, staruszek siwiutki, ale przystojny bardzo. :wink: