Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

  • Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • monia i marek

    5492

  • wu

    1878

  • anjamen

    1325

  • OK

    888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość justyna_m

Szpinak rozmrażasz, odparowujesz na patelni doprawiasz dobrze pieprzem i solą i czosnkiem i dodajesz 400ml śmietanki 18% - gotujesz

 

osobno smażysz boczek

 

ja smażę też pieczarki - pokrojone w plastry

 

dodajesz później boczek i pieczarki i mieszasz z ugotowanym makaronem - najlepiej piórka lub swiderki

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość justyna_m
tylko pamiętaj dobrze doprawić szpinak!!! najlepiej jak już dolejesz śmietankę to jeszcze spróbować bo i szpinak i śmietana mdła - a ja lubię tak duuuużo pieprzu i czosnku dodać :wink:
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...