Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m

witam im ja wszystkich ... w pracy siedzę i nie mam za bvardzo czasu pisać ale na sekundę wpadłam :wink:

Duszku z ciebie to prawdzimy artysta jest ... nie wiedziałam, że takie rzeczy to jeszcze teraz ktoś robi. CUDA :roll:

ale u nas i tak będzie panel :-? za duże straty ciepła przy parkiecie na podłogówce - tak nam powiedzieli :roll:

a pogoda - słońce świeci i mroźno -10

Duszku z ciebie to prawdzimy artysta jest ... nie wiedziałam, że takie rzeczy to jeszcze teraz ktoś robi. CUDA

Spokojnie ja to tylko montuje..szlifuje i dbam aby było właściwie..

Kto Ci napisał ze za duze straty ciepła bedą??..jakie drewno chcesz..jaka grubośc?..i jakie masz ogrzewanie..

Gość justyna_m
Duszku z ciebie to prawdzimy artysta jest ... nie wiedziałam, że takie rzeczy to jeszcze teraz ktoś robi. CUDA

Spokojnie ja to tylko montuje..szlifuje i dbam aby było właściwie..

Kto Ci napisał ze za duze straty ciepła bedą??..jakie drewno chcesz..jaka grubośc?..i jakie masz ogrzewanie..

mamy podłogowe wodne zaprojektowane ... i od razu powiedzieli, że drzewo/parkiet się nie nadaje bo za bardzo izoluje ciepło, jak źle położą to się odkształca i w ogóle, że to bee na podłogówkę i że są straty (czyt. - trzeba mocniej grzać i więcej płacić). No to wyczytałam u efilo, że Kährs ma panel fornirowany - to jakiejś wyjście - grubość 7mm

jaka grubość? jakie drzewo? :roll: nie mam pojęcia :roll: :roll: :roll: