Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Monia za info o dekoraji okna :D :D :D jezeli nie masz nic przeciwko to do siebie go wkleję :oops: :oops: :oops: moze sie przydać. Ale ten twoj dziennik sie rozrasta. Podglądam go regularnie....ale jakos to przegapilam. Matko, myślałam że twoja Pusia to kotek :oops: :oops: :oops: do twarzy jej w sweterku... :p

:lol: dziennik jak dziennik, bardziej komentarze :lol: :lol: :lol: :lol: Okno jest idealne do Ciebie - wklej, oczywiście - Justynka się ucieszy, że więcej osób skorzysta z Jej pracy nad inspiracjami :D :D

Gość justyna_m
Dzięki Monia za info o dekoraji okna :D :D :D jezeli nie masz nic przeciwko to do siebie go wkleję :oops: :oops: :oops: moze sie przydać. Ale ten twoj dziennik sie rozrasta. Podglądam go regularnie....ale jakos to przegapilam. Matko, myślałam że twoja Pusia to kotek :oops: :oops: :oops: do twarzy jej w sweterku... :p

:lol: dziennik jak dziennik, bardziej komentarze :lol: :lol: :lol: :lol: Okno jest idealne do Ciebie - wklej, oczywiście - Justynka się ucieszy, że więcej osób skorzysta z Jej pracy nad inspiracjami :D :D

a prawada :lol: nafotografowałam się :wink: a głupia nie przestawiłam aparatu na inny format zdjęć i mi ogromne zrobił co później kompaktować godzinę musiałam :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja już dzisiaj byłam w ogrodniczym, ale nic poza świerkami nie mają :evil: Patrzyłam też na rośliny na allegro, żeby chociaż zobaczyć, czy już coś wystawiają i żeby oko nacieszyć, a tu same nasionka :-? Ale...jeszcze jakieś 2-3tyg. i pojawią się pierwsze roslinki w marketach i w sklepach internetowych :D

Z tą wiosną to trochę przesadziłaś, ale faktem jest, że z każdym dniem coraz bliżej :D

Dobry wieczór wszystkim.

Nic nie przesadziłam :wink: Dla mnie wiosna to już końcem lutego, kiedy zaczynam kupować roślinki i mimo, iż są jeszcze w piwnicy, to już się cieszę, bo dni coraz bardziej optymistyczne i cieplejsze :D