Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie ma co czekać na przeprowadzkę. Ja też planowałam poczekać, bo teraz strasznie ciasno mamy i nawet nie mamy gdzie postawić łóżeczka. Ale z drugiej strony zanim się przeprowadzimy to jeszcze dużo czasu upłynie w Wiśle. I kiedy będę młodą mamą? Na emeryturze?

Bardzo rozsądne podejście :D :wink:

...

znalazłam całkiem fajne meble łazienkowe i cena taka całkiem :roll:

http://www.dekkor.eu/

meble klasyczne - tak jakoś mi pasują do dworku :p

Bardzo ładne, już kiedyś je nawet oglądałam :wink: tylko te ceny :roll: :roll: Coś czuję, że muszę zacząć oszczędzać na tę wykończeniówkę, coby mnie nie wykończyła :lol:

Gość justyna_m
ja z własnego doświadczenia wiem, że z ciążami to różnie bywa :roll:

Niby ze mnie zdrowa kobita o obie ciąże leżące jak nie w domu to w szpitalach :(

Lepiej jednak na spokojnie wybudować dom, wykończyć go a potem zapełniać pokoje potomstwem :p - sama przyjemność :p

RACJA

najpierw domek później dzidzia :lol:

a mój lekarz się już dopytywał kiedy drugie bo mówi "Ewcia Ty wiesz" ja mu na to no wiem i tak sobie rozmyslam :wink: nie powiem Wam czy to ze względu na wiek czy wcześniej też by tak było ale większą część ciaży przeleżałam obgryzając pazury za każdym razem jak zabolał mnie brzuch więc może lepiej wcześniej :wink:

Justyś ja miałam więcej przy Piotrusiu latek :-? więc kobiety sugeruję intensyfikację wysiłków w celu posiadania upragnionego potomstwa tym bardziej że nie zawsze jest tak "od pierwszego" czasem trza trochu czasu poświęcić na produkcję :wink:

a ja w tym roku skończę 29 a jak będę rodzić to będę miała 30 lub 31 to chyba też dużo ... :roll: :roll:

Dokładnie w takim byłam wieku jak urodziłam Michała. Miałam równe 30 lat. Ale wcale nie czułam się staro. Pocieszałam się, że i tak wyglądam młodziej. No i w szpitalu nie bylam za bardzo zdołowana wiekiem inych rodzących, bo miałam pokój 2-osobowy, więc innych kobiet w zasadzie nie widziałam.

Ale termin "stara pierwiastka" jest okropny. :-?