Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu, mam nadzieję, że te kawy to chociaż przypominają moją jedną dzienną porcję (jak wypiję więcej to umieram), czyli 0,5 łyżeczki rozpuszczalnej na pół z mlekiem :lol:

No popatrz jaki zbieg okoliczności. Też pijam mleko z dodatkiem kawy :D

I gust podobny (mam na myśli projekt domu) :wink:

a swoją drogą ja właśnie swoją kawusię skończyłam pić :wink:

I w ogóle dzień dobry wszystkim!!!

Właśnie się wybieram na spacer z Kinią do lasu sankami oczywiście...

Hej Monia! przyszlam tu z watku amonite, bo mnie zaciekawyl ten dworek w Twoim podpisie. Lubie dworki i wszystko z nimi zwiazane. :D

No i co ja widze, ze Ty juz masz pieknie u siebie. :D To wyobrazam sobie jaki ten dom bedzie jak juz tam sie urzadzisz. :D Bede Twoja wielbicielka. :D :lol: :wink: No i do tego taki rozany ogrod. Bajka. :p

Buduj, buduj, bede zagladac i podziwiac. :p

Hej Monia! przyszlam tu z watku amonite, bo mnie zaciekawyl ten dworek w Twoim podpisie. Lubie dworki i wszystko z nimi zwiazane. :D

No i co ja widze, ze Ty juz masz pieknie u siebie. :D To wyobrazam sobie jaki ten dom bedzie jak juz tam sie urzadzisz. :D Bede Twoja wielbicielka. :D :lol: :wink: No i do tego taki rozany ogrod. Bajka. :p

Buduj, buduj, bede zagladac i podziwiac. :p

Cześć, Zeljko :D witaj w klubie wielbicieli dworkowych, starych klimatów :D :D Bardzo mi miło, że będziesz zaglądać :wink: Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam tu znowu :D

Gość justyna_m
no Justynka podziel sie

Duchu juz sie ciesze

proszę bardzo

http://zachcialomisiegotowac.blox.pl/resource/kawa1_400x400.jpg

Właśnie taką latte uwielbiam :roll: :D

:lol: ja też ... idę drugie sobie zrobię bo zaraz zasnę taka pogoda u nas

dzień dobry Moniko... Też byłem w Brico Marche ... ale musieliśmy się minąć , albo i nie HMMMM a ta koza to dzisiejszy zakup meża w Brico? :wink: :wink:

Nieeee, koza była w piwnicy (chyba ma ze 100 lat i nikt nie wiedział, że takie cuś mamy) - znalazła się przez przypadek :lol: Dokupiliśmy tylko rury, ale nie w Brico :wink: Co do Brico M. to pojechałam po nasiona roślin, ale nie było :evil: Może jutro w Krakowie kupię jak pojadę na spotkanie z dziewczynami forumkami :lol: