Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale Ci fajnie. :( Nienawidze jezdzic do Poznania organicznie. :x

Nie wiem o co chodzi, ale coś w tym jest :)

Chodzi glownie o pociag, ktory sie wlecze 7 godzin, w ktorym jest zimno i piwa nawet nie sprzedaja (albo sie krzywo patrza jak sobie sama wezmiesz), a po przyjezdzie o godz. 22 nie ma zywcem gdzie zjesc, no nie ma niczego oprocz smierdzacego KFC na dworcu. Taksowkarze robia laske, ze Cie wioza do hotelu, ktory niestety dla nich nie jest na drugim koncu miasta i cala droge opowiadaja, jak to im sie nie oplaca, ze po Ciebie przyjechali. :-? A na drugi dzien mam te same 7 h w pociagu, tylko w druga strone. :x :x :x

Witam - wlasnie przeczytalam sprawozdanie ze spotkania, żałuję ze o nim nie wiedzialam (jakos udalo mi sie ten fakt przegapic :( :( :( )....ja w Krakowie bywam dość często..jak sie monia lub ktos inny będzie wybierał to dajcie znac moze akurat uda mi sie dojechac.

A tak nawiasem mowiąc to zakopianka, maxflizy i te inne to moje rejony, bo przed przeprowadzką mieszkalam na Borku Fałeckim 5 lat. Mogę za przewodnika posluzyc

pozdrawiam szanownych forumowiczów :)

Witam - wlasnie przeczytalam sprawozdanie ze spotkania, żałuję ze o nim nie wiedzialam (jakos udalo mi sie ten fakt przegapic :( :( :( )....ja w Krakowie bywam dość często..jak sie monia lub ktos inny będzie wybierał to dajcie znac moze akurat uda mi sie dojechac.

A tak nawiasem mowiąc to zakopianka, maxflizy i te inne to moje rejony, bo przed przeprowadzką mieszkalam na Borku Fałeckim 5 lat. Mogę za przewodnika posluzyc

pozdrawiam szanownych forumowiczów :)

Coffee, jak mogłaś przegapić taaaaakie spotkanie :roll: :evil: Masz krechę, tak jak Dorfi :evil: Żałujcie :wink: