Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tylko by biły niom... :wink:
ale obiadu to niema kto ugotować .... ciekawe gdzie były zaparkowane miotły :p , nie widzę na tych fotkach :roll: he he :wink: .. pewno dostanę zje..ę za te miotły :roll: :roll: ale to nic,nie boję sie ... I'm hitman... albo wezwę pomoc spod Termopil :p

mietły zaparkowałyśmy przed wejściem :lol: http://img60.imageshack.us/img60/2585/babajagagt2.gif

Byłam w dzienniku i obejrzałam hiacynty. Mój niestety właśnie przekwitł. Ale nic to. Kupię sobie nowego :D

Ale właściwie to z interesem przyszłam. Czy ten obrus to Twoje dzieło? Bo jeśli tak to poproszę o schemacik (jeśli masz) albo wyraźniejsze fotki, to sobie ze zdjęcia odrobię. Bardzo mi się podoba.

A bzy będziesz robić ariadną czy DMC?

Dorfi, jes,li hiacynt przekwitł, to nie wyrzucaj cebulki :wink: Po przekwitnieniu osusz wsadź od razu do gruntu (należy obciąć liście i zeschniety kwiat), albo osusz cebulę i wsadź do gruntu na jesień (końcem września lub w paździeniku). Moje hiacynty na dzaiłce za jakieś 2 miesiące zakwitną dopiero, a ja już się doczekać nie mogę i dlatego kupiłam te :lol: Uwielbiam hiacynty :D

Obrus akurat jest b.stary i nie mój, ale robiłam na ten wzór b.podobny - nie jest tak bardzo skomplikowany. Jutro sfotografuję najważniejsze elementy potrzebne do wykonania:wink:

Monia pozwolili Ci tak to wszystko fotografować??

Jak ja tam byłam ostatnio to był zakaz i tylko poszalałam aparatem z komórki.. :wink:

Nie pytałam się, a ochrona przecież stoi co parę metrów. Toż to dla nich sama reklama :wink: :lol:

ja też się nie pytałam, ale co kawałek pisało, że zakaz fotografowania :roll:

I gościu chodził i lukał co chwilę na wszystkich co byli w sklepie :roll: