Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A żurawek nikt nie lubi :roll:

http://img244.imageshack.us/img244/7042/ogrod300520082pp0.jpg

http://img238.imageshack.us/img238/694/zurawkaheuchera2he6.jpg

http://www.ogrod-gardener.pl/1/1/13/zurawka_heuchera.php

pooglądajcie na przykład tu http://www.plantpol.com.pl/strony/1/i/484.php

niezwykle wdzięczne roślinki i całej masie odmian. Mam do nich słabość, tylko coś ostatnio moja mama rządzi w moim ogrodzie i nie podziela niestety mojej miłości do tych wdzięcznych roślinek :cry:

mam żurawek sporo i lubię je jak najbardziej - jako dodatek na rabatę :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m
Heloł ;)

Monisiu przyszlam powiedziec ze nie bedzie mnie u siebie w komentarzach i w dzienniku, bo zostalam namierzona w pracy....

wije sie teraz, bo nie wiem co zrobic :-?

ale do Ciebie bede zagladac..

moze zmienie nicka, zaloze nowe komentarze

:o :o :o

Aniu tak mi przykro!!! a co tym z pracy przeszkadzało? :roll: :roll: :roll:

Heloł ;)

Monisiu przyszlam powiedziec ze nie bedzie mnie u siebie w komentarzach i w dzienniku, bo zostalam namierzona w pracy....

chyba na razie nic, ale mogłoby zacząć przeszkadzać :-?

strasznie będzie brakowało Ani komentarzy :( :cry:

Gość justyna_m
Heloł ;)

chyba na razie nic, ale mogłoby zacząć przeszkadzać :-?

strasznie będzie brakowało Ani komentarzy :( :cry:

strasznie to mało powiedziane!!! :cry: :cry: :cry:

ano bardzo niedobrze...

obawialam sie tego i wlasnie to sie stalo,

bardziej balam sie nk (juz 2 razy przez nk moglam miec problem)

no i teraz tu, swiat (siec) jest maly/a

nosz, kruca bomba :evil: ja też chyba muszę dać sobie spokój z tym forum :roll: :(

A ja uwazam, ze to nie wina forum. Po prostu kobietki za bardzo sie rozpisalyscie na temat swojego zycia osobistego w komentarzach. Tak to mozna sobie rozmawiac z kolezankami ale przy kawie, a nie na forum, gdzie podajecie tyle szczegulow (miejscowosc, imiona czlonkow rodziny, praca) - dla chcacego nic trudnego kazdy z bliskiego otoczenia gdy trafi tutaj na forum po poswieceniu czasu na przestudiowanie postow danej osoby wiele sie moze dowiedziec i skojarzyc nick z kims kogo zna. Duzo piszecie tez o swojej pracy i to nie zawsze pozytywnie, wklejacie swoje zdjecia i jestescie wpisane na nk w "klanie muratora" - czesto tam macie takie fotki jak w watkach muratora, wiec kazdy znajomy, ktory trafi na nk jest w stanie trafic na forum muratora. Ja bylam na nk w klanie muratora doslownie kilka godzin ale w pore sie opamietalam, bo mam taki nick na forum, ze kazdy moj znajomy z naszej klasy odmalazlby mnie w watkach w muratorze.

Dobry wieczór.

Szukałam Ani komentarzy i doszłam do wątku Moni. No i teraz już wiem, co się stało. :o

Prawdę mówiąc nieraz mi przeleciało przez myśl, czy ktoś z pracy u Ani jej nie namierzył :roll: A że Ania wylewna była, to dla zainteresowanych jej dziennik i komentarze to ogromne źródło wiedzy. Nawet ja, która przecież nie znam jej osobiście mam wrażenie, że wiem o Niej wszystko. :roll: :wink: :wink:

Uważam, że Ania powinna zmienić nazwę dziennika, nick i w avatarze nie dawać żadnego zdjęcia.!!!

Anulka strsznie mi teraz smutno, że nie masz już komentarzy. :cry: :cry: Ale całkowicie rozumiem sytuację.