Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo czwartek, a jeśli nie, to poniedziałek. Jak Ci bardziej pasuje :D Tylko jak będzie słoneczko, to przyjemniej będzie, bo u mnie na działce dość wietrznie jest w taką chłodną pogodę.

czwartek też mi pasi, ale chyba w piątek ma być ładniej :wink:

ale w jakich godzinach Cię zastanę na budowie?

Żebym nie pomieszała Ci planów :wink:

zobaczymy jutro co za pogoda ma być w czwartek, bo już sie doczekać nie mogę :roll:

ta róża mi się śni po nocach...

:lol: :lol: :lol:

Albo czwartek, a jeśli nie, to poniedziałek. Jak Ci bardziej pasuje :D Tylko jak będzie słoneczko, to przyjemniej będzie, bo u mnie na działce dość wietrznie jest w taką chłodną pogodę.

czwartek też mi pasi, ale chyba w piątek ma być ładniej :wink:

ale w jakich godzinach Cię zastanę na budowie?

Żebym nie pomieszała Ci planów :wink:

zobaczymy jutro co za pogoda ma być w czwartek, bo już sie doczekać nie mogę :roll:

ta róża mi się śni po nocach...

:lol: :lol: :lol:

Aniu, umówimy się na konkretną godzinę. Jaka Ci pasi?

Aniu, tamten pierwszy pąk już w pełni rozkwitu i teraz drugi zaczyna kwitnąć :D Dobrze byłoby ją wsadzić, bo ja ją odpowiednio przycięłam, żeby pobudzić do rozrastania i jak wsadzisz do gruntu, to szybko zacznie się rozkrzewiać i puszczać nowe pędy, a w donicy nie.

Dziewczyny, dzięki :lol: Ja nawet nie wiem kiedy awansowałam do tej Elyty :oops: Szampan wyśmienity . :wink:

Rzuciłyście okami na te watki kulinarne, które wczoraj wrzuciłam u Anjamen?

Suuuuuper przepisy :D

ja tam bylam,

ale teraz robie mezowi makaron z sosem pomidorowym, bo mi sie na zakupy nie chcialo isc, a pomidorki mam juz z dzialki :D

Takie świeże dobre pomidorki (obrane i pociapane), to na każde podsmażone mięsko można wrzucić. W sezonie pomidorowym w zasadzie nie jem nic innego :lol: Wariacje nt. szyneczka, mięsko mielone, kurczak, polędwica wieprzowa, boczuś wędzony itd. Można co dziennie coś innego - byle mięso się szybko smażyło :wink:

I jeszcze jest wersja na hardcorowe upały, ale tu pomidorki muszą już być te najsłodsze. Pokroić pomidory (niekoniecznie obrane), wymieszać w misce z czosnkiem, duuużą ilością świeżej bazylii i oliwą, odstawić na godzinkę do lodówki, aż puszczą sok. Wymieszać z makaronem i już :lol: Nieco parmezanu (lub co tam pod ręką), ale niekoniecznie :wink:

Takie świeże dobre pomidorki (obrane i pociapane), to na każde podsmażone mięsko można wrzucić. W sezonie pomidorowym w zasadzie nie jem nic innego :lol: Wariacje nt. szyneczka, mięsko mielone, kurczak, polędwica wieprzowa, boczuś wędzony itd. Można co dziennie coś innego - byle mięso się szybko smażyło :wink:

I jeszcze jest wersja na hardcorowe upały, ale tu pomidorki muszą już być te najsłodsze. Pokroić pomidory (niekoniecznie obrane), wymieszać w misce z czosnkiem, duuużą ilością świeżej bazylii i oliwą, odstawić na godzinkę do lodówki, aż puszczą sok. Wymieszać z makaronem i już :lol: Nieco parmezanu (lub co tam pod ręką), ale niekoniecznie :wink:

mniam :wink:

te wersje na upaly zastosuje jak przyjda upaly i jak pomidorki dojrzeja, bo dzis wszystkie 3 dojrzale urwalam