Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, można kupić takie typowe o uprawach doniczkowych - coś typu "ogród w doniczkach/ pojemnikach/ na balkonie". NIe znam dokładnie tytułów, ale widziałam kilka pozycji z tej serii. Ja jestem bardzo zadowolona z pozycji wyd.Delta "Projekty ogrodów", ale tam nic dla siebie nie znajdziesz. http://www.allegro.pl/item546285068_balkon_i_taras_zielona_oaza_maja_popielarska.html

http://www.allegro.pl/item547316279_stylowe_balkony_i_tarasy_rozne_pomysly_na_maly.html

http://www.allegro.pl/item541588780_maja_popielarska_balkon_i_taras_poradnik.html

Monia - jak Ci zabraknie pieniążków na różyczki to zrobimy formumową ściepę :wink: :lol: A tak w oógle to fajny masz nałóg :D

A koleżankom też możesz różyczki kupić :D

dzień doberek Wszystkim :D

te różyczki to raczej do ogródka, a moje dziewczyny blokowe som :-? Muszę coś innego wyszukać :roll: Chciałabym coś, co będzie pamiątką na długi czas. Kupiłam na razie ksążeczki z fajnymi myślami, małe słoniki na szczęście na dalsze lata i jeszcze muszę coś do tego, ale zupełnie nic nie wpadło mi w oko. Kiedyś kupiłam ładną ramkę i włożyłam tam fotkę z gronem, ale teraz nie mam aktualnej fotki, wiec ten pomysł odpada :(

Doktor a Ty taki pomocny zawsze jestes...

Ty to musisz znac nasza Monie, coś mi sie wydaje ze Ty ja znasz i dlatego psami poszczules zwierzaki co na Moni dzialke wtargneły :roll:

Witam leidis ... doctor jest zawsze pomocny :roll: i to bardzo bardzo, w szczególności dla kobiet :wink: :wink: aaa tego zajaca tobym sam upolował i zjadł razem z uszami ... dla naszej królowej :roll: tylko nie wiem czy pan Marek by mnie nie zastrzelił 8) 8) lepiej pozostane w konspiracij he he forever 8) 8)

Ty to musisz znac nasza Monie, coś mi sie wydaje ze Ty ja znasz i dlatego psami poszczules zwierzaki co na Moni dzialke wtargneły :roll:

Witam leidis ... doctor jest zawsze pomocny :roll: i to bardzo bardzo, w szczególności dla kobiet :wink: :wink: aaa tego zajaca tobym sam upolował i zjadł razem z uszami ... dla naszej królowej :roll: tylko nie wiem czy pan Marek by mnie nie zastrzelił 8) 8) lepiej pozostane w konspiracij he he forever 8) 8)

:oops: :lol: Takiego obrońcę mojego ogrodu mam i nie chce się ujawnić :lol: :lol:

:oops: :lol: Takiego obrońcę mojego ogrodu mam i nie chce się ujawnić :lol: :lol:

A ja myslalam, ze Pusia jest najwiekszym obronca... :wink:

Witam.

Przeczytałam Twój dziennik z zapartym tchem. Zachwyciiły mnie Twoje rośliny. Zaraziłaś mnie miłością do nich. Są cudowne.

Mówił Tobie ktoś, że "to nie jest normalne" :wink: :lol: :wink:

Witaj, Guzmanko :D Myślę, że niektórzy po cichu myślą, że to nie jest normalne, ale nie mają odwagi mi tego powiedzieć :lol: :lol: Inni z kolei przyzwyczaili się do mojego nałogu i już przestali zwracać na to uwagę :wink: Cieszę się z Twoich odwiedzin i z faktu, że dałaś się zarazić :lol: :wink: :D