Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Monia no trafiłaś w samo sedno różnic miedzy kobietą i mężczyzną :lol: Duchu kolegę zawsze można zaprawić czymś na przyspieszenie przemiany materii gwarantuję że nigdzie nie bedzie sie wyrywał jechać :lol: :wink:

Ania sprzątanie może poczekać Ty masz odpocząć bo jutro do pracy idziesz :wink:

W śniegu raczej nie :wink: Cały czas pracuję nad projektem swojego ogrodu, wzbogacam nasadzenia, włączam nowe pomysły :D

Moniu, mam nadzieję, że pokażesz jak skończysz :wink:

Na pewno ogród będzie wyjątkowy :D

Projektu raczej nie będę pokazywać, ale pokażę nowe nasadzenia :wink: Czy będą wyjątkowe? Mam nadzieję :D :wink: Muszą być przede wszystkim pasujące do domu i spełniające moje osobiste oczekiwania - czyli duuuuużo kwiatów (róż, bylin, roślin cebulowych, kłączowych, host, powojników - clematisów i wiciokrzewów) kwitnących od wiosny do jesieni, kwitnące krzewy - moje ulubione jaśminowce, krzewuszki, lilaki, kolkwicja, rhododendrony, do tego wszystkiego trochę cienia od iglaków - cisy, świerki conica, jałowce, no i wszystko ze sobą odpowiednio skomponowane :wink: Większość "szkieletu" już rośnie na działce, tylko wymaga czasu, aby podrosnąć (zwłaszcza drzewa) oraz bylin do zapełnienia. Teraz tworzę część frontową, czyli tzw. przedogródek, bo tam póki co sama martwica.