Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wróciłam, wróciłam, całkowicie niedawno, ale właśnie siedzę i nadrabiam forumowe zaległości. Zauważyłam, że podobnie jak ja zmieniłaś nazwę dziennika :roll: Zerknęłam też do Twojego dziennika - wyrzuciłaś poprzednie inspiracje zostawiając same stylowe - czyżby decyzja co do wystroju zapadała? Będzie stylowo, nie nowocześnie?

A w Zakopanem... było jak zawsze wspaniale :D Pojeździłam za wszystkie cZasy, bo były wyjątkowo dobre warunki w zasadzie nakażdym odwiedzonym przez nas stoku.

Oj taak! Będzie stylowo, ale i odrobinkę sielankowo (z ingerencją Prowansji), doszłam do wniosku, po wstępnym przeliczeniu kosztów (okna, hydraulika, elektryka, tynki, wylewki), że trzeba na to co najmniej drugie tyle co kosztowała budowa... więc meble do domu przywiozę sobie z zagranicy (znaczy za darmo). Może uda mi się coś wyszukać przy okazji wyjazdów męża... tylko Niunię też musiałabym wziąć więc to trochę komplikuje sprawę...

Biorąc pod uwagę fakt, że nadal myślę o przeprowadzce w tym roku, nie pozostało mi zbyt duże pole manewru... Z czasem może poszerzę swoje zbiory o szultkę... :roll: ale liczę na to że coś podobnego uda mi się znaleźć i ewentualnie odnowię :wink: Sypialnie też już mamy (od 4 lat), może się szybko nie rozleci, choć długo jej nie wróżę...

Cieszę się że udał Wam się wyjazd :D My przez chwilę myśleliśmy o Słowacji, ale jak zorientowałam się w cenach to mi się odechciało, może za rok...

Czekam właśnie na męża, bo jest z hydraulikami na budowie... strasznie się boję tej wyceny :roll:

Buziaki

no i jak było monia?????

Było super :D Wytarzaliśmy się w śniegu i w zaspach jak małe dzieci, najedliśmy się góralskich smakołyków, poszusowaliśmy po stokach Małe Ciche i Harenda - w tym roku wyjątkowo dobrze mi się jeździło na nartach, bo warunki były znakomite. Nie lubię sztucznie naśnieżanego stoku, a w tym roku co chwilę sypał świeży śnieg i to było wspaniałe :wink: Harenda stroma łokropnie, ale podobało mie się tam. Mam kilka fotek, ale nie miałam czasu wrzucić do komputera, może później.

Było super :D Wytarzaliśmy się w śniegu i w zaspach jak małe dzieci, najedliśmy się góralskich smakołyków, poszusowaliśmy po stokach Małe Ciche i Harenda - w tym roku wyjątkowo dobrze mi się jeździło na nartach, bo warunki były znakomite. Nie lubię sztucznie naśnieżanego stoku, a w tym roku co chwilę sypał świeży śnieg i to było wspaniałe :wink: Harenda stroma łokropnie, ale podobało mie się tam. Mam kilka fotek, ale nie miałam czasu wrzucić do komputera, może później.

To musiała być niezła zabawa :wink: Mam nadzieję, że dobrze wypoczęlaś :)

To musiała być niezła zabawa :wink: Mam nadzieję, że dobrze wypoczęlaś :)

Witaj, Andulko :D Cieszę się, że zaglądasz jeszcze na FM.

A w górach było super i trochę wypoczęłam - trochę, bo późno chodziliśmy spać, a rano wcześnie pobudka, żeby jechać na narty póki nie rozjeżdżone stoki :wink:

A w górach było super i trochę wypoczęłam - trochę, bo późno chodziliśmy spać, a rano wcześnie pobudka, żeby jechać na narty póki nie rozjeżdżone stoki :wink:

Ale wypoczełaś, mam nadzieję, psychicznie i to się liczy :)

Aaa, tak, zdecydowanie :wink:

Ale wypoczełaś, mam nadzieję, psychicznie i to się liczy :)

Aaa, tak, zdecydowanie :wink:

No to super :)

Mnie koleżanki z pracy zapraszały na kulig na 7 marca, ale obawiam się, ze już wiosna będzie a nie kulig :lol: Zresztą ja to i tak się teraz na takie atrakcje nie bardzo nadaję, chyba że zmienią to na jakąś impreze w lokalu, to może dołączę dla podtrzymywania kontaktów :wink: