Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj Monia.

Jedziesz służbowo czy na zakupy? :D

dołączam do pytania...

a może do Ikea przypadkiem?? :wink: :roll:

Niestety nie lubię sklepu Ikea - dla mnie (bez urazy dla zwolenników Ikea) to tandeta :-? (mam namyśli jakość i wykończenie mebli i niektórych rzeczy). Poza tym styl zupełnie nie mój. Kupuję tam czasami świeczki do podgrzewaczy i do świeczników oraz słoiczki na przyprawy, ale zdarza mi się to niezwykle rzadko.

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja nie wiem, czy tylko ja mieszkam w jakimś biegunie zimna? To nie sprawiedliwe ze u Ciebie już krokusy kwitną :p . A ja chucham na moje, dogrzewam i nic, śpią, ledwo dzioby wystawią. Jedynie przebiesnieg sie obudził. Zaaaazzzzzdroszczę

Moje krokusy zakwitły tak wcześnie, bo były wsadzone z doniczek do gruntu jako kiełkujące już cebulki :lol: Te krokusy, które mamy w gruncie od wielu lat jeszcze nie kwitną - dopiero wypusciły listki. Jedynie przebiśniegi kwitną naturalnie.

Niestety nie lubię sklepu Ikea - dla mnie (bez urazy dla zwolenników Ikea) to tandeta :-? (mam namyśli jakość i wykończenie mebli i niektórych rzeczy).

O! w końcu ktoś nie zachwycony Ikeą na FM! :D

Cześć, Kasiu. Pewnie się dziewczyny oburzą, ale takie jest moje zdanie i nic go nie zmieni, a ponieważ cenie sobie szczerość, to nie będę kadzić, że lubię i podoba mi się, gdy myślę inaczej :-? Niestety wyjątkowo mi nie odpowiada jakość Ikea. Oglądam w dziennikach różne rzeczy i wiele nowoczesnych rozwiązań bardzo mi się podoba, wiele urządzeń uważam za rewelacyjne, jednak Ikea do mnie nie przemawia, zwłaszcza na żywo, kiedy widzę jak to jest wykonane. Moze nie wszystko z Ikea takie jest, ale spora część.

Niestety nie lubię sklepu Ikea - dla mnie (bez urazy dla zwolenników Ikea) to tandeta :-? (mam namyśli jakość i wykończenie mebli i niektórych rzeczy).

O! w końcu ktoś nie zachwycony Ikeą na FM! :D

Cześć, Kasiu. Pewnie się dziewczyny oburzą, ale takie jest moje zdanie i nic go nie zmieni, a ponieważ cenie sobie szczerość, to nie będę kadzić, że lubię i podoba mi się, gdy myślę inaczej :-? Niestety wyjątkowo mi nie odpowiada jakość Ikea. Oglądam w dziennikach różne rzeczy i wiele nowoczesnych rozwiązań bardzo mi się podoba, wiele urządzeń uważam za rewelacyjne, jednak Ikea do mnie nie przemawia, zwłaszcza na żywo, kiedy widzę jak to jest wykonane. Moze nie wszystko z Ikea takie jest, ale spora część.

Tez tak mysle. I drazni mnie, ze te meble sa tak popularne - od razu widac, gdzie sie je kupilo. Moim zdaniem mozna tam kupowac dodatki, jakies bzdurki i rzeczy, ktorych ewentualnie nigdzie indziej nie ma, ale niewiele wiecej. :roll:

Witaj Monia.

dołączam do pytania...

Niestety nie lubię sklepu Ikea - dla mnie (bez urazy dla zwolenników Ikea) to tandeta :-? (mam namyśli jakość i wykończenie mebli i niektórych rzeczy). Poza tym styl zupełnie nie mój. Kupuję tam czasami świeczki do podgrzewaczy i do świeczników oraz słoiczki na przyprawy, ale zdarza mi się to niezwykle rzadko.

no więc Monia...

właśnie o świeczki mi chodziło 8)

mają tam takie, które by mi pasowały i do tego znalazłam tam do nich podstawkę... 8)

Witaj Monia.

dołączam do pytania...

no więc Monia...

mają tam takie, które by mi pasowały i do tego znalazłam tam do nich podstawkę... 8)

Aniu, baaardzo rzadko tam bywam, a jak już jestem to robię większy zapas :wink: Mogę podjechać jak będę w najbliższym czasie. Na kiedy potrzebujesz te swieczki?? i Jakie??

Witaj Monia.

dołączam do pytania...

no więc Monia...

Aniu, baaardzo rzadko tam bywam, a jak już jestem to robię większy zapas :wink: Mogę podjechać jak będę w najbliższym czasie. Na kiedy potrzebujesz te swieczki?? i Jakie??

Ja ich nie potrzebuję na już, tak tylko przy okazji...

Jeszcze dokładnie nie zdecydowałam, bo na obrazku w necie a na żywo to co innego.

Jak będziesz się wybierać, to Ci pozawracam głowę :wink:

Może w końcu ja tam dojadę...

Mamy tą szafę kupić, tylko jakoś nam ciągle nie po drodze :roll:

A dlatego tam, bo trudno jest dostać gdzieś białe meble. Tam mają i to spory wybór.

Mam od nich komodę i jestem bardzo zadowolona 8) :wink:

Na kawkę wpadniesz??

Teraz już mam sytuację z dziećmi opanowaną :roll: :wink:

Tylko jeszcze ja muszę do formy wrócić, bo wory pod oczami to mam do kolan, a samopoczucie całkiem do bani :roll: :lol: :lol:

Co nie znaczy, że nie mam ochoty w końcu pobojczyć z jaką fajną babką :roll: :wink:

[Mam od nich komodę i jestem bardzo zadowolona 8) :wink:

Na kawkę wpadniesz??

Teraz już mam sytuację z dziećmi opanowaną :roll: :wink:

Tylko jeszcze ja muszę do formy wrócić, bo wory pod oczami to mam do kolan, a samopoczucie całkiem do bani :roll: :lol: :lol:

Co nie znaczy, że nie mam ochoty w końcu pobojczyć z jaką fajną babką :roll: :wink:

Komoda mi się akurat b.podobała :wink:

Aniu, wpadnę, ale nie wiem kiedy - umówimy się jeszcze. Może w przyszłym tyg.? Ten mam trochę napięty :roll: .