Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Monia, z innej beczki - powiedz mi, o co ten caly ambaras z zerowkami? Szczerze mowiac dopiero teraz sie dowiaduje, ze zerowka nie byla obowiazkowa. Za moich czasow chodzilo sie do zerowki do szkoly i bylo to zupelnie normalne, a teraz ktos tu swiruje, ze takie dzieci sa za male. To 25 lat temu nie byly za male, a teraz sa? :-?

To nie chodzi o zerówkę - chodzi o to, że dzieci w wieku zerówkowym mają iść do I klasy, bo obniżono wiek podlegania obowiązkowi szkolnemu :wink:

Acha... No ale przeciez "program" zostanie przejety z zerowek to o co kaman... W Anglii dzieci chodza do szkoly od 4 roku zycia i dobrze. :roll:

Nie można porównywać edukacji polskiej do angielskiej - to jak róża porównana do agawy :roll: to kolczaste i to, ale zapach nie ten :wink:

:lol: :lol: :lol: Niezle. :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a z Katowic :wink: ale trzeba zobaczyć całość z tą ciemną boazerią z drewna no klimat niewąski :D jest piękny masywny i widać że ma swoje lata choć nie jest zniszczony tylko raczej po jakości

Anusia ja też za kaflami nie bardzo ale ten ma naprawdę urok nie ma osoby która minęłaby go obojętnie :D

A mnie się marzy kominek kaflowy, ale taki jak w Dworze w Tubądzinie :roll: :

http://www.zamkilodzkie.pl/grafika/obrazy/tubadzin/tubadzin8.jpg

Moniś cudniasty ten kominek :D Ciekawy czy z kamienia dało by się tak zrobić??? Bo takie kafle to można gdzieś kupić??? a może całe kominki gdzieś robią, takie gotowe???

A mnie się marzy kominek kaflowy, ale taki jak w Dworze w Tubądzinie :roll: :

http://www.zamkilodzkie.pl/grafika/obrazy/tubadzin/tubadzin8.jpg

Monia nie mój styl, wiesz. Ale takimi perełkami to lubię się zachwycać. :D

Jest piękny po prostu!!!!

Mnie się on podoba nieprawdopodobnie (w ogóle piece kaflowe to moja słabość). Nie kupiłabym natomiast nigdy mebli ze złoceniami, jakie widać na fotkach i te tapety też do mnie nie przemawiają :roll: Ja to jestem w ogóle ciężki przypadek, bo dokładnie wiem czego chcę i konsekwentnie dążę do celu nie uznająć półśrodków - to niestety bywa czasami kłopotliwe :roll:

Monia a mogłabyś wrzucić gdzieś zdjęcia Twoich obrazów? Lubię obrazy, a że nie mam zdolności do malowania to chociaż Twoimi bym sobie oczy napasła :D

wrzucę jutro, OK? Jestem już w łóziu i nie chce mi się wstawać i przeskakiwać przez mojego męża i Pusię :lol: