Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Mnie się wydaje, że trochę nas gubi atmosfera tego forum - tak domowo, wiele osób zna się osobiście i łatwo wpaść w myślenie, że tu sami swoi i poczuć się bezpiecznie. A tu jak w bloku na parterze bez żaluzji, rolet itp - niby u siebie, ale cała okolica ma nas jak na dłoni i nawet nie wiemy, kto i kiedy nas podgląda :wink:

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry p. Moniko do 100 zostało jeszcze 14 postów , i pewno się nie załapie hmmmm :wink: :wink: Małe pytanko mam :roll: czy ja mogę czytać dziennik,? zaznaczam że nie jestem teściową :wink: ani tatusiem zadnego ucznia :wink: jestem poprostu bad boy i tyle ... a co do złodziei czytających wasze dzienniki to już lekka fanaberia :wink: bo ten który wybudował to ma puste kieszenie albo jeszcze zaje...sty kredyt do spłacenia :wink: a TV lap. i wózek w każdej chatce dzisiaj jest... Ps. a swoją drogą to nie wierzę w tą teściową :wink: boooo a dobraaaaaaa nic już :wink: :wink: :wink:

ze niby co?? słabo widzi?? zdziwiłbyś się :wink: swoją drogą jesteś ciekawym człowiekiem, wiesz?

wyluzujcie trochę .... wyłączcie FM na dwa tygodnie ... i wróćcie ...

...przemyśleć "wątek" muszą TYLKO te osoby, które napisały za dużo ... a już każde z nich samo musi osądzić czym jest za dużo ....

reszta niech się dalej dobrze bawi ... i nie bierze do głowy postów forumowych paparazzi ... po prostu IGNORE