Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia moze kojarzysz co to moze byc za krzew. Dzis w tv byl program o ogrodnikach i pokazywali krzew ktory kwitnie w zimie, nie jest to oczar, ale cos z japonski w nazwie ma piekne kiscie zoltych kwiatuszkow i pieknie pachnie.

nie mam pojęcia - kojarzę tylko oczar :-?

Monia jeszcze będzie czas na kawkę zobaczysz pokazuje że do Ciebie to raptem 65 kilometrów jest to rzut czapeczką normalnie :lol: a zawsze można kupić kawkę na wynos na Shellu :wink:

Ania DarioAS też zapraszała do siebie na kawusię, ale o takiej godzinie to będzie, a na dodatek będziecie się pewnie spieszyć? Czy nie?

Monia no raczej będziemy się spieszyć bo kierowca też będzie chciał jechać a i chłop od dźwiga u mnie też będzie marudził tak że mamy tyle czasu aż nie załadują i nie zabezpieczą baraczka :(

tak myślałam :( to niewiele czasu, zwłaszcza, że fotkę trza zrobić przy załadunku (mam nadzieję, że nie będzie dodatkowych atrakcji :roll: ), zwiedzić całe obejście dworu i sam dwór :lol: :lol: Nie sądziłam, że tylko 65km nas dzieli :roll:

Monia moze kojarzysz co to moze byc za krzew. Dzis w tv byl program o ogrodnikach i pokazywali krzew ktory kwitnie w zimie, nie jest to oczar, ale cos z japonski w nazwie ma piekne kiscie zoltych kwiatuszkow i pieknie pachnie.

takie te kwiatuszki?? :wink:

http://img.okazje.info.pl/249/4175/417596.jpg

Dobry wieczór :D

Właśnie wróciłam od Ani - Nadusia jest kochana, Dawidek super chłopak, a Ania podarowała mi gałązki tamaryszka do ukorzenienia :D :D

Nadusia, to się w cioci zakochała i oka z niej nie spuszczała 8)

I jak zwykle za szybko czas przeleciał, nie zdążyłyśmy dobrze pogadać :roll: :cry:

Właśnie wróciłam od Ani - Nadusia jest kochana, Dawidek super chłopak, a Ania podarowała mi gałązki tamaryszka do ukorzenienia :D :D

I jak zwykle za szybko czas przeleciał, nie zdążyłyśmy dobrze pogadać :roll: :cry:

Aniu, jechałam do domu i śmiałam się sama do siebie, że kilka tematów zaczęłyśmy i w połowie wszedł kolejny i tamte niedokończone zostały :lol: :wink: Jak się z Tobą spotykam to wszystko na raz chciałoby się mówić :roll: :lol:

Nadusia jest coraz fajniejsza i bardziej komunikatywna - dzisiaj koniecznie chciała mi poopowiadać co się wydarzyło od czasu, gdy byłam ostatnim razem :lol: Aniu - miałam być na godzinkę, a jak zwykle posiedziałam 3 godziny :o :roll:

Nic na to nie poradzę...

tyle rzeczy chciałam Ci powiedzieć...

I tyle się dowiedzieć.... :roll:

:wink:

obdzwoniłam kilka osób, trafiłam na kogoś kto zna Aldonkę i jej pracownice. Zrobi mi wywiad 8)

Czy potrzebuje kogoś do pracy i czy ma wysokie wymagania.

I oczywiście ma mi zrobić niezłą opinię, że pracuję w domku i niezła jestem 8) :wink:

Nic na to nie poradzę...

tyle rzeczy chciałam Ci powiedzieć...

I tyle się dowiedzieć.... :roll:

:wink:

obdzwoniłam kilka osób, trafiłam na kogoś kto zna Aldonkę i jej pracownice. Zrobi mi wywiad 8)

Czy potrzebuje kogoś do pracy i czy ma wysokie wymagania.

I oczywiście ma mi zrobić niezłą opinię, że pracuję w domku i niezła jestem 8) :wink:

No bo jesteś :wink: Cieszę się, że moja wizyta zostawiła ślad w postaci myślenia o pracy :wink: :D :D :D