Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia i marek

5492

• wu

1878

• anjamen

1325

• OK

888

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ta pani nowy salon otworzyła 8)

to może i do pracy będzie potrzebować :wink:

To super. W takim nowym salonie nie od poczatku mialabys 100 tysiecy godzin. Na pewno dobrze by Ci zrobila praca... :roll:

myślę, że zrobiłaby lepiej, niż mi się wydawało i niż się Ani wydaje :wink: Moim zdaniem jest to obecnie konieczne!! Ania jest zbyt towarzyską osobą, żeby siedzieć w domu w czterech ścianach :roll:

a ja spalam jak dziecko. Moniczko dzis piatek - wypoczniesz w weekend ;)

nie wypocznę, bo Wunia mnie jutro obudzi o 6.00 :lol: na dodatek wpadnie jak po ogień i tyle Ją zobaczę :evil:

Najgorsze, że wczoraj nasypało sporo śniegu i utrzymuje się nadal :(

Wusia apeluje o rozwage! o 6 rano :o

u nas teraz pada snieg :evil:

dzień dobry

czuje sie winna :cry: chociaż to wina dźwigowego :-? ale Monia Skarbie czy w jakikolwiek sposób pocieszy Cie to że ja bedę musiała wstać przed 5 rano :wink: :lol: i poważnie dzwonić o 6 z pobudką :wink:

Wunia - teraz już mi lepiej :lol: :lol: Zresztą, co Ty opowiadasz - przecież dla Ciebie wstałabym nawet o 3.00, jeśli by trza było :wink: (To były żarty, nie czuj sie winna :-? )

Dla wyjaśnienia - wstajemy tak wcześnie przez dźwigowego z Chrzanowa :evil: Wusia niewinna jest :wink: :D

Monia a to gościa się w błocie wytytła i kwita bedziemy :lol: :wink:

jak ja Ci się odwdzieczę Kochana :oops: :oops: :oops:

którego gościa? Dźwigowego, czy ciężarówkowego? A może jednego i drugiego?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Wusia - odwdzięczysz się tym, że pokażesz mi zdjęcia, które pozwolą mi spać spokojnie - będę widziała, że to ustrojstwo udało się przenieść bez większego uszczerbku :roll: :-? Boję się jak cholera i nie spałam w nocy dzisiaj z tego powodu :roll: